Apa de mare ține doctorii departe – VoxQub

Dată

Încă din primele zile călduroase de vară începem să ne gândim la concediu, la diminețile care ne prind la malul mării și la orele petrecute pe șezlong. Marea, pe lângă starea de bine pe care ne-o dă, are multiple beneficii atât pentru fizic, cât și pentru psihic. Ea este o adevărată cură de sănătate atât pentru adulți, vârstnici, cât și pentru copii. Conform studiilor, apa de mare prezintă un grad de salinitate de 3,5%, adică aproximativ 35 de grame de sare într-un litru de apă. Aceasta are în componență numeroase săruri minerale, aminoacizi şi vitamine cu acțiune antibacteriană şi antibiotică.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

MozaiQub

Astrologia, o (pseudo)ştiinţă – MozaiQub

Astrologia este o pseudoștiință conform căreia pozițiile relative ale obiectelor cerești ar putea oferi informații despre personalitatea, relațiile umane și alte probleme legate de viața umană.

MozaiQub

Cinematografia: de la origini la modernitate – MozaiQub

Istoria cinematografiei a început în Franța, în 28 decembrie 1895, dată recunoscută pentru că tocmai atunci a fost prezentat pentru prima dată un film, când Antoine Lumiére, din Lyon, a găzduit, la Paris, un show cu imagini în mișcare.

Vox

24 mai – Ziua limbii bulgare – VOX

La data de 24 mai este celebrată Ziua limbii bulgare. În această zi sunt sărbătoriţi Sfinţii Chiril şi Metodie, creatorii alfabetului chirilic, utilizat pentru scrierea în limba bulgară.

Actualitate

Parcul Copiilor din Timişoara – MozaiQub

Parcul Copiilor “Ion Creangă” din Timişoara este unul dintre cele mai mari şi cele mai frecventate parcuri, atât de cei mici, cât şi de părinţii acestora. Cu o istorie ce datează de aproximativ 160 de ani, parcul a trecut prin mai multe etape până să ajungă la forma la care este astăzi.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru