1 iunie – Ziua Internațională a Copilului – VoxQub

Dată

Ziua Internaţională a Copilului a fost proclamată de către Conferinţa Mondială pentru Bunăstarea Copiilor în anul 1925 la Geneva. Decizia instituirii unei zile pentru protecţia copiilor a fost adoptată de către Federaţia Democratică Internaţională a Femeilor în anul 1949 la Moscova. În 14 decembrie 1954 Adunarea Generală a Organizației Națiunilor Unite a adoptat o rezoluție prin care a proclamat o Zi Mondială a Copilului. Mai mult, Adunarea Generală a Organizației Națiunilor Unite a recomandat ca toate ţările să instituie o zi a copilului şi a sugerat guvernelor ca această zi să fie celebrată de fiecare ţară la o dată pe care o consideră potrivită.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Phoenix povestea – QubArena

Filmul Phoenix povestea are loc în 7 decembrie, la Cinema Victoria. Vorbim în această seară, de la ora 19:00, cu Nicolae Covaci, liderul formației Phoenix și Cristian Nema, regizor.

Actualitate

Diagnoza facială – QubConcept

Ce știm despre pielea noastră? De ce este important s aflăm starea de sănătate a pielii și ce produse să alegem pentru îngrijire, aflăm în această seară, la Qub Concept de la Simona Andronovici.

Actualitate

Epilepsia-o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia este o boală misterioasă ale cărei cauze nu sunt complet elucidate.

Actualitate

Produs în Banat – QubArena

Preocuparea pentru binele comunității capătă încet, încet alte dimensiuni. Oamenii încep sa înțeleagă de ce este nevoie să ne implicăm , să cerem și să fim uniți. Vorbim despre toate acestea și despre mai multe la Qub Arena, cu Cătălin Tiuch, președintele GAL Timișoara.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru