Ungaria ridică restricțiile

Dată

Ungaria a decis să ridice restricţiile de intrare pentru românii care deţin un certificat de imunizare împotriva Covid-19, după o decizie similară a României, a anunţat ministrul ungar de Externe, Peter Szijjarto. Cetăţenii români imunizaţi împotriva coronavirusului pot intra în Ungaria fără a mai fi nevoiţi să stea în izolare sau să prezinte teste negative pentru Covid-19. România a plasat vineri Ungaria pe lista „verde” în clasificarea referitoare la situaţia epidemiologică, iar cetăţenii ungari nu mai au restricţii la intrare.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Pericolele gripei aviare și ale pestei porcine – MozaiQub

Cazurile de gripă aviară au înregistrat o creștere explozivă încă de la începutul anului 2023, răspândindu-se în tot mai multe colțuri ale globului.

Actualitate

Timișoara 2023 – QubArena

Despre ce evenimente vom avea în Timișoara anul acesta, dar și răspunsuri la multe dintre întrebările legate de Deschiderea oficială a TM2023, aflăm în această …

Actualitate

Vrem un oraș curat în care se respectă legile! – MozaiQub

Terenul viran din spatele pieței Mehala din Timișoara, folosită ilegal de câțiva ani ca rampă de gunoi și ca pășune de câteva sute de oi, trezește instituțiile abilitate să aplice legea și să protejeze timișorenii.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru