Un nou tren de la Oradea la Timișoara

Dată

Un nou tren de călători va circula, din 10 ianuarie, pe ruta Oradea – Timişoara. Acesta va fi operat de Societatea Interregional Călători S.R.L.
Programul cuprinde două curse, adică trenul va pleca din Oradea la ora 05:55 şi va ajunge la Timişoara la 09:24. În sens invers, trenul va porni din Timişoara la ora 14:23, cu sosire la Oradea la ora 17:46.
Prețul unui bilet de călătorie va fi de 24 de lei, elevii beneficiază de gratuitate, în baza carnetului, iar studenţii de reducerea de 50 %, în baza legitimaţiei de student. Se acordă, de asemenea, toate facilităţile legale prevăzute pentru diverse categorii sociale, precum pensionari sau persoane cu dizabilităţi, prin cupoane de călătorie.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Deschiderea Timișoara 2023 – MozaiQub

Deschiderea oficială a programului Timişoara Capitală Culturală Europeană 2023, care are loc pe 17-19 februarie, este precedată de o diversitate de evenimente care invită publicul să intre în atmosfera de sărbătoare culturală.

Actualitate

Garda de la Timișoara – QubArena

Ceremonial de schimbare a gărzii la Timișoara.

Actualitate

Victimele traficului de persoane – MozaiQub

De mai bine de 15 ani, România este țara europeană cu cel mai mare număr de cetățeni UE victime ale traficului de persoane și cu grupări de infracționalitate organizată în continuă creștere, care acționează tot mai sofisticat, unele fiind conectate la rețele internaționale puternice

Actualitate

Ce strategie de promovare are Timișul? – QubArena

Promovarea și dezvoltarea turismului județului Timiș sunt priorități.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru