Un nou pod între Hunedoara și Gorj

Dată

Tranzitul între județele Hunedoara și Gorj se va face pe un pod nou până la finalul acestui an. Acesta va face legătura între cele două județe și va putea constitui o variantă viabilă pentru transportatorii din ambele județe. Toate lucrările sunt în graficul de execuție și vor fi finalizate la termen, a anunțat deputatul USR, Pollyanna Hangan. Obiectivul prevede reabilitarea șoselei DN66 prin reamenajarea anumitor sectoare, cât și construirea podului care va fi peste râul Jiu de la Meri. Acest proiect de infrastructură vine în sprijinul transportatorilor care nu vor mai fi nevoiți să ocolosească podul actual care, din cauza restricției de tonaj, nu suportă trecerea camioanelor și a TIR-urilor ce cântăresc peste 30 de tone.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Pericolele gripei aviare și ale pestei porcine – MozaiQub

Cazurile de gripă aviară au înregistrat o creștere explozivă încă de la începutul anului 2023, răspândindu-se în tot mai multe colțuri ale globului.

Actualitate

Timișoara 2023 – QubArena

Despre ce evenimente vom avea în Timișoara anul acesta, dar și răspunsuri la multe dintre întrebările legate de Deschiderea oficială a TM2023, aflăm în această …

Actualitate

Vrem un oraș curat în care se respectă legile! – MozaiQub

Terenul viran din spatele pieței Mehala din Timișoara, folosită ilegal de câțiva ani ca rampă de gunoi și ca pășune de câteva sute de oi, trezește instituțiile abilitate să aplice legea și să protejeze timișorenii.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru