Trenurile Soarelui – Știrile Qub

Dată

Programul estival de transport feroviar „Trenurile Soarelui” va fi lansat din 11 iunie. Turiştii vor avea la dispoziţie 40 de trenuri ce vor asigura zilnic legături directe din toată ţara cu staţiunile de la Marea Neagră şi Delta Dunării, informează CFR Călători. Programul pregătit constă fie în prelungirea spre Mangalia din 11-12 iunie a circulaţiei unor trenuri care aveau ca destinaţie finală Bucureşti Nord, fie prin introducerea din 25-26 iunie de noi trenuri ce au ca destinaţie exclusivă litoralul Mării Negre şi Delta Dunării. Reprezentanţii CFR Călători precizează că persoanele cu dizabilităţi au posibilitatea de a se deplasa mai uşor cu trenul spre şi dinspre litoral și pot beneficia de servicii gratuite precum rezervarea locurilor speciale, însoţire în incinta staţiei și asistenţă la urcarea sau coborârea din tren. Pentru a beneficia de aceste servicii, pasagerii trebuie să completeze, cu minimum 48 de ore înainte de plecare, un formular care este disponibil online şi la casele de bilete, pentru trenuri din marile gări. Mai multe detalii despre accesarea serviciilor gratuite pot fi găsite pe www.cfrcalatori.ro, la secţiunea Asistenţă PRM.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 26 iulie 2021

Titlurile zilei: Pandemia la zi, Cetățenia română obținută prin mijloace electronice, Cât au lucrat românii în pandemie, Cardul de sănătate european, pentru călătorii, Un nou val de caniculă va cuprinde România.

MozaiQub

Povești din spatele orașelor – MozaiQub

După călătoria sa în Novi Sad și Rijeka, expoziția „Stories Behind Cities” își încheie drumul luna aceasta în al treilea oraș Capitală Europeană a Culturii – Timișoara.

Legislație & Ordine & Apărare

Cetățenia română obținută prin mijloace electronice

Persoanele care vor să obțină sau să redobândească cetățenia română pot depune solicitările de acordare a acesteia și prin mijloace electronice.

Informații Utile

Energia implicării

Qub TV – Energia implicării!

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru