Trenuri pentru Electric Castle

Dată

În perioada 6-8 august, mai multe trenuri ale CFR Călători vor avea programată ca destinație finală festivalul Electric Castle cu doar 4.4 lei călătoria. Accesul la festival este permis pentru persoanele vaccinate împotriva SARS-COV-2 cu 10 zile trecute de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanelor care prezintă un test RT-PCR negativ, nu mai vechi de 72 de ore ori un test antigen rapid negativ, nu mai vechi de 24 de ore și celor care prezintă un document medical care arată că au trecut prin boală cu 15-180 de zile înainte. Festivalul Electric Castle se desfăşoară în perioada 6-15 august.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Codru Festival 2022

Actualitate

Embargo Fest 2022

A treia ediție Embargo Fest între tradiție, bună organizare, artiști buni, public cald și forțele dezlănțuite ale naturii

Actualitate

Traseu de drumeție la marginea Timișoarei – VOX

„Tărâmul aventurilor” a fost amenajat lângă Timișoara, cel mai mare traseu cu obstacole din țară, cu o lungime de peste 3.000 pași.

Actualitate

Venituri salariale pentru mamele în concediu de maternitate

Mamele aflate in concediu pentru creşterea copilului pot obţine venituri de natură salarială pe perioada concediului cu condiţia ca aceste venituri să nu depăşească 6250 de lei pe an, adica de 5 ori cuantumul minim al indemnizaţiei stabilit de legislaţia aplicabilă.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru