Trenuri pentru Electric Castle

Dată

În perioada 6-8 august, mai multe trenuri ale CFR Călători vor avea programată ca destinație finală festivalul Electric Castle cu doar 4.4 lei călătoria. Accesul la festival este permis pentru persoanele vaccinate împotriva SARS-COV-2 cu 10 zile trecute de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanelor care prezintă un test RT-PCR negativ, nu mai vechi de 72 de ore ori un test antigen rapid negativ, nu mai vechi de 24 de ore și celor care prezintă un document medical care arată că au trecut prin boală cu 15-180 de zile înainte. Festivalul Electric Castle se desfăşoară în perioada 6-15 august.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Pericolele gripei aviare și ale pestei porcine – MozaiQub

Cazurile de gripă aviară au înregistrat o creștere explozivă încă de la începutul anului 2023, răspândindu-se în tot mai multe colțuri ale globului.

Actualitate

Timișoara 2023 – QubArena

Despre ce evenimente vom avea în Timișoara anul acesta, dar și răspunsuri la multe dintre întrebările legate de Deschiderea oficială a TM2023, aflăm în această …

Actualitate

Vrem un oraș curat în care se respectă legile! – MozaiQub

Terenul viran din spatele pieței Mehala din Timișoara, folosită ilegal de câțiva ani ca rampă de gunoi și ca pășune de câteva sute de oi, trezește instituțiile abilitate să aplice legea și să protejeze timișorenii.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru