Trenul care conectează Europa ajunge în România

Dată

Trenul simbolic „Connecting Europe Express”, realizat cu ocazia Anului European al Căilor Ferate 2021, va ajunge în România în data de 17 septembrie. Trenul va parcurge o rută care va include municipiul București, orașul Brașov, Sibiu, Copșa Mică, Cluj-Napoca, Oradea și Arad. Acesta va intra în țară prin Giurgiu și va părăsi România prin orașul Curtici. „Connecting Europe Express” își începe călătoria astăzi în Lisabona și va sosi la Paris, care este destinația finală, în data de 7 octombrie. Trenul va parcurge peste 20.000 de km și va tranzita 26 de țări europene. De-a lungul călătoriei vor avea loc, la bord, dezbateri și conferințe privind politica Uniunii Europene în domeniul infrastructurii, dar și evenimente de întâmpinare în gările în care va opri.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Descoperim oameni și fapte frumoase – QubArena

Oamenii cărora le pasă sunt lângă noi și ne propunem să îi descoperim și să vorbim cu si despre ei.

Actualitate

A X-a ediție a salonului de carte Bookfest Timișoara – MozaiQub

Cea de-a X-a ediție a Salonului de Carte Bookfest Timișoara a adus la Centrul Regional de Afaceri, cele mai bune cărți ale momentului.

Actualitate

Doliu în muzica populară. A murit artistul Tiberiu Ceia – VOX

Tiberiu Ceia, artistul care reprezenta cu mândrie Banatul, a murit la 29 martie, la vârsta de 82 de ani. Artistul a trăit toată viaţa cu drag de folclor și de scenă.

Actualitate

Când consultăm medicul alergolog? – Rețeta Compensată

Într-o lume în care stresul cotidian și poluarea se intersectează tot mai des cu sisteme imunitare din ce în ce mai slăbite, numărul persoanelor afectate de diverse tipuri de alergii se află într-o continuă creștere.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru