Trenul care conectează Europa ajunge în România

Dată

Trenul simbolic „Connecting Europe Express”, realizat cu ocazia Anului European al Căilor Ferate 2021, va ajunge în România în data de 17 septembrie. Trenul va parcurge o rută care va include municipiul București, orașul Brașov, Sibiu, Copșa Mică, Cluj-Napoca, Oradea și Arad. Acesta va intra în țară prin Giurgiu și va părăsi România prin orașul Curtici. „Connecting Europe Express” își începe călătoria astăzi în Lisabona și va sosi la Paris, care este destinația finală, în data de 7 octombrie. Trenul va parcurge peste 20.000 de km și va tranzita 26 de țări europene. De-a lungul călătoriei vor avea loc, la bord, dezbateri și conferințe privind politica Uniunii Europene în domeniul infrastructurii, dar și evenimente de întâmpinare în gările în care va opri.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

MozaiQub

Cum încep cursurile la USAMVB Timișoara și la Universitatea din Craiova? – MozaiQub

Situaţia începerii anului universitar pentru studenţii Universităţii din Craiova rămâne, încă, una neclară, deciziile de organizare şi desfăşurare a cursurilor urmând a fi discutate pe parcursul zilei de astăzi, într-o şedinţă a conducerii

MozaiQub

Cum încep cursurile la Universitatea de Vest Timișoara? – MozaiQub

Universitatea de Vest din Timișoara îi așteaptă pe studenți în noul an universitar de luni, 27 septembrie. Pentru studenții din cadrul facultăților de la Universitatea de Vest cursurile încep diferit. Unii dintre ei vor merge fizic la cursuri, alții le vor susține online.

MozaiQub

Cum încep cursurile la Universitatea Politehinica Timișoara? – MozaiQub

Universitatea Politehnica Timișoara își deschide porțile pentru studenți luni, 27 septembrie. Creșterea numărului de cazuri la nivelul Timișoarei și noile restricții impuse de autorități i-a făcut pe studenți să se întrebe cum va începe noul an universitar.

Actualitate

Jurnalul Qub – 24 septembrie 2021

Titlurile zilei: Pandemia la zi, Angajații nevaccinați, testați la trei zile, Timișoara într-un program de guvernare participativă, Studenții timișoreni pot primi finanțări pentru deschiderea afacerilor

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru