Traseul Via Transilvanica, lansat oficial

Dată

Lansarea traseului Via Transilvanica din zona Banatului Montan este programată pentru sâmbătă, 24 iulie, la Gărâna, de la ora 11:00. Via Transilvanica ajunge la peste 1.000 kilometri odată cu inaugurarea celor 250 de kilometri bifați în județul Caraș-Severin. Traseul este marcat, iar la fiecare kilometru este poziționată o bornă reprezentativă. Traseul trece prin sau aproape de Băuțar, Zăvoi, Caransebeș, Brebu Nou, Gărâna, Văliug, Reșița, Iabalcea, Borlovenii Vechi, Șumița, Iablanița, Dobraia și Ineleț.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Diagnoza facială – QubConcept

Ce știm despre pielea noastră? De ce este important s aflăm starea de sănătate a pielii și ce produse să alegem pentru îngrijire, aflăm în această seară, la Qub Concept de la Simona Andronovici.

Actualitate

Epilepsia-o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia este o boală misterioasă ale cărei cauze nu sunt complet elucidate.

Actualitate

Produs în Banat – QubArena

Preocuparea pentru binele comunității capătă încet, încet alte dimensiuni. Oamenii încep sa înțeleagă de ce este nevoie să ne implicăm , să cerem și să fim uniți. Vorbim despre toate acestea și despre mai multe la Qub Arena, cu Cătălin Tiuch, președintele GAL Timișoara.

Actualitate

1 Decembrie – Ziua Națională a României

Ziua Națională a României este marcată an de an în 1 Decembrie, iar această dată stabilită printr-o lege promulgată în 1990 amintește un moment important din istoria românilor, cel în care Marea Adunare de la Alba-Iulia a votat unirea Transilvaniei cu România în 1918.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru