Traseul Via Transilvanica, lansat oficial

Dată

Lansarea traseului Via Transilvanica din zona Banatului Montan este programată pentru sâmbătă, 24 iulie, la Gărâna, de la ora 11:00. Via Transilvanica ajunge la peste 1.000 kilometri odată cu inaugurarea celor 250 de kilometri bifați în județul Caraș-Severin. Traseul este marcat, iar la fiecare kilometru este poziționată o bornă reprezentativă. Traseul trece prin sau aproape de Băuțar, Zăvoi, Caransebeș, Brebu Nou, Gărâna, Văliug, Reșița, Iabalcea, Borlovenii Vechi, Șumița, Iablanița, Dobraia și Ineleț.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Investițiile în infrastructură, promise în continuare – VOX

„România are nevoie de investiții în infrastructură mai ales acum când ne confruntăm cu probleme foarte mari”, susţine Sorin Grindeanu, Ministrul Transporturilor.

Actualitate

Online VS Offline – MozaiQub

Guvernul a aprobat o ordonanță de urgență care legalizează cursurile online în universități.
Din toamna acestui an, universitățile pot preda online legal, după ce agenția responsabilă cu standardele în învățământul superior, ARACIS, va elabora standardele necesare.

Actualitate

Cuptorul cu microunde – dăunator sau nu? – MozaiQub

În prezent în aproape orice bucătărie modernă, cuptorul cu microunde a reuşit să uşureze substanţial treaba gospodinelor, lăsându-le suficient timp liber şi pentru alte activităţi decât cele culinare. Totuşi, în ultimii ani, în jurul lui planează o mulţime de controverse legate de modul în care ne-ar putea afecta sănătatea: este sau nu periculos cuptorul cu microunde?

Actualitate

Nereguli în restaurantele timişorene – VOX

Un restaurant din Piața Victoriei din Timișoara a fost închis temporar de inspectorii OPC, după ce, în urma unui control, au fost descoperite grave nereguli care pun în pericol sănătatea consumatorilor.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru