Traficul rutier închis pentru Turul Ciclist

Dată

Traficul rutier din zona pasajului Michelangelo din Timișoara va fi închis temporar pentru desfășurarea Turului Ciclist al României care va debuta la Timișoara marți, 31 august. Între orele 16:00 -22:00, bulevardul Vasile Pârvan, pasajul Michelangelo, podul Mihai Viteazul, strada 20 decembrie 1989, Piața Iancu Huniade, bulevardul I.C Brătianu și bulevardul Regele Ferdinand I vor fi închise. Între orele 12:00 – 22:00 va fi închisă strada Traian Lalescu, tronsonul cuprins între bulevardul Vasile Pârvan și strada Ioan Curea, în vederea instalării și dezinstalării zonei de finish.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Autostrada Lugoj-Deva, mai are de așteptat – VOX

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anuntatcă a încheiat, procesul de evaluare a ofertelor depuse pentru „Proiectare și execuție lucrări pentru obiectivul major de investiții: Autostrada Lugoj –Deva, intre Margina și Holdea.

Actualitate

Epidemiile în istorie – Marea Ciumă – MozaiQub

De milenii, omenirea luptă cu un duşman invizibil. Alături de catastrofe naturale, foamete şi războaie, micile vietăţi microscopice au punctat în paginile de istorie, devastând teritorii întinse şi punând în pericol existenţa unor popoare

Actualitate

Noi reglementări pentru consumatori – VOX

ANPC a stabilit modalitățile de aducere la cunoștința consumatorilor a informațiilor referitoare la produsele finite sau mâncărurile preparate oferite spre comercializare consumatorului, pentru consumul pe loc sau la domiciliu, de către unitățile de restaurație colectivă.

Actualitate

Cum ne incalzim in siguranta iarna aceasta? – QubArena

Sezonul rece, lantul de scumpiri, intreruperile furnizarii de agent termic sunt factori determinanti pentru cautarea solutiilor mai putin costisitoare, dar de cele mai multe ori periculoase.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru