Traficul greu interzis pe drumurile județene

Dată

Camioanele cu un tonaj mai mare de 20 de tone nu vor mai avea voie să circule pe drumurile județene din Arad între orele 12:00 și 18:00, în perioada în care, în județ, se instituie cod roșu sau portocaliu de caniculă. Administrația județului Arad va informa pe pagina cjaarad.ro care vor fi drumurile publice la care se aplică restricții.
Hotărârea a fost luată pentru a proteja drumurile județene, mai ales că se confruntă și cu problema supratonajului, practicată de unele firme. Restricţiile de circulaţie nu se aplică transporturilor de animale vii, de produse perisabile de origine animală și vegetală, vehiculelor care participă la intervenții în caz de forță majoră, transporturilor în caz de fenomene naturale care afectează căile de comunicații si telecomunicații, celor funerare, de prim ajutor în cazul unor calamități sau dezastre naturale, poștale, pentru distribuirea de carburanți și a tractării vehiculelor avariate ori a salubrizării.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

MozaiQub

Astrologia, o (pseudo)ştiinţă – MozaiQub

Astrologia este o pseudoștiință conform căreia pozițiile relative ale obiectelor cerești ar putea oferi informații despre personalitatea, relațiile umane și alte probleme legate de viața umană.

MozaiQub

Cinematografia: de la origini la modernitate – MozaiQub

Istoria cinematografiei a început în Franța, în 28 decembrie 1895, dată recunoscută pentru că tocmai atunci a fost prezentat pentru prima dată un film, când Antoine Lumiére, din Lyon, a găzduit, la Paris, un show cu imagini în mișcare.

Vox

24 mai – Ziua limbii bulgare – VOX

La data de 24 mai este celebrată Ziua limbii bulgare. În această zi sunt sărbătoriţi Sfinţii Chiril şi Metodie, creatorii alfabetului chirilic, utilizat pentru scrierea în limba bulgară.

Actualitate

Parcul Copiilor din Timişoara – MozaiQub

Parcul Copiilor “Ion Creangă” din Timişoara este unul dintre cele mai mari şi cele mai frecventate parcuri, atât de cei mici, cât şi de părinţii acestora. Cu o istorie ce datează de aproximativ 160 de ani, parcul a trecut prin mai multe etape până să ajungă la forma la care este astăzi.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru