Traficul greu interzis pe drumurile județene

Dată

Camioanele cu un tonaj mai mare de 20 de tone nu vor mai avea voie să circule pe drumurile județene din Arad între orele 12:00 și 18:00, în perioada în care, în județ, se instituie cod roșu sau portocaliu de caniculă. Administrația județului Arad va informa pe pagina cjaarad.ro care vor fi drumurile publice la care se aplică restricții.
Hotărârea a fost luată pentru a proteja drumurile județene, mai ales că se confruntă și cu problema supratonajului, practicată de unele firme. Restricţiile de circulaţie nu se aplică transporturilor de animale vii, de produse perisabile de origine animală și vegetală, vehiculelor care participă la intervenții în caz de forță majoră, transporturilor în caz de fenomene naturale care afectează căile de comunicații si telecomunicații, celor funerare, de prim ajutor în cazul unor calamități sau dezastre naturale, poștale, pentru distribuirea de carburanți și a tractării vehiculelor avariate ori a salubrizării.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 27 iulie 2021

Titurie zilei: Pandemia la zi, Masca de protecție rămâne obligatorie, Primele rezultate ale concursului de titularizare, Angajații Termocentralei Mintia sunt șomeri.

QubArena

Povestea Flight Festival – QubArena

Flight Festival este un proiect curajos, care atrage în fiecare an tot mai mulți participanți si care unește comunitatea în diversitatea ei. Flight Festival, o initiativa care ne demonstrează că Timișoara este Capitală Culturală de ani și ani datorită oamenilor care conduc instituțiile culturale din oraș, si acelor care organizeaza proiecte de anvergură frumoase, cu public buneros. Lipseşte cu desăvârșire interesul pentru unirea acestor forțe. Despre ce presupune munca din spatele spectacolelor, despre programul ediției 2021 vorbesc în această seară Corina Gluhovschi și Vlad Garboni, director artistic al Flight Festival.

Sănătate & Sport

Pandemia a dublat fenomenul singurătății

Fenomenul singurătății a crescut alarmant în Uniunea Europeană, în primele luni ale pandemiei de Covid-19.

Economie & Finanțe & Piața muncii

Noi proiecte europene transfrontaliere

Noi proiecte de cooperare transfrontalieră au fost atrase prin programe de finanțare europeană pentru perioada 2021-2027.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru