Traficul greu interzis pe drumurile județene

Dată

Camioanele cu un tonaj mai mare de 20 de tone nu vor mai avea voie să circule pe drumurile județene din Arad între orele 12:00 și 18:00, în perioada în care, în județ, se instituie cod roșu sau portocaliu de caniculă. Administrația județului Arad va informa pe pagina cjaarad.ro care vor fi drumurile publice la care se aplică restricții.
Hotărârea a fost luată pentru a proteja drumurile județene, mai ales că se confruntă și cu problema supratonajului, practicată de unele firme. Restricţiile de circulaţie nu se aplică transporturilor de animale vii, de produse perisabile de origine animală și vegetală, vehiculelor care participă la intervenții în caz de forță majoră, transporturilor în caz de fenomene naturale care afectează căile de comunicații si telecomunicații, celor funerare, de prim ajutor în cazul unor calamități sau dezastre naturale, poștale, pentru distribuirea de carburanți și a tractării vehiculelor avariate ori a salubrizării.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Phoenix povestea – QubArena

Filmul Phoenix povestea are loc în 7 decembrie, la Cinema Victoria. Vorbim în această seară, de la ora 19:00, cu Nicolae Covaci, liderul formației Phoenix și Cristian Nema, regizor.

Actualitate

Diagnoza facială – QubConcept

Ce știm despre pielea noastră? De ce este important s aflăm starea de sănătate a pielii și ce produse să alegem pentru îngrijire, aflăm în această seară, la Qub Concept de la Simona Andronovici.

Actualitate

Epilepsia-o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia este o boală misterioasă ale cărei cauze nu sunt complet elucidate.

Actualitate

Produs în Banat – QubArena

Preocuparea pentru binele comunității capătă încet, încet alte dimensiuni. Oamenii încep sa înțeleagă de ce este nevoie să ne implicăm , să cerem și să fim uniți. Vorbim despre toate acestea și despre mai multe la Qub Arena, cu Cătălin Tiuch, președintele GAL Timișoara.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru