Traficul greu interzis pe drumurile județene

Dată

Camioanele cu un tonaj mai mare de 20 de tone nu vor mai avea voie să circule pe drumurile județene din Arad între orele 12:00 și 18:00, în perioada în care, în județ, se instituie cod roșu sau portocaliu de caniculă. Administrația județului Arad va informa pe pagina cjaarad.ro care vor fi drumurile publice la care se aplică restricții.
Hotărârea a fost luată pentru a proteja drumurile județene, mai ales că se confruntă și cu problema supratonajului, practicată de unele firme. Restricţiile de circulaţie nu se aplică transporturilor de animale vii, de produse perisabile de origine animală și vegetală, vehiculelor care participă la intervenții în caz de forță majoră, transporturilor în caz de fenomene naturale care afectează căile de comunicații si telecomunicații, celor funerare, de prim ajutor în cazul unor calamități sau dezastre naturale, poștale, pentru distribuirea de carburanți și a tractării vehiculelor avariate ori a salubrizării.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 26 noiembrie 2021

Titlurile zilei: Echipamente medicale pentru Spitalul Județean din Târgu Jiu, 29 noiembrie, zi liberă, Timișorenii, așteptați la Târgul de Crăciun.

QubArena

Despre povețe și cum ne raportăm la ele – QubArena

Despre solidaritate și implicare, despre importanța rugăciunii și cum să facem față vremurilor grele în care trăim, discutăm în această ediție QubArena Alături de Protopopul Protopopiatului Ortodox Timișoara, Părintele Zaharia Pereș.

MozaiQub

Ziua Clinicii Universitare Bega – MozaiQub

Maternitatea Bega din Timișoara a primit binecuvântarea Înalt Preasfințitului Ioan Mitropolitul Banatului.

Transporturi & Turism

Termen de valabilitate al pașaportului de vaccinare

Uniunea Europeană recomandă un termen de expirare de 9 luni a pașaportului de vaccinare, pentru toți cei care vor să călătorească în țările membre.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru