Timișoara legată de Serbia

Dată

Deținătorii de biciclete și de ambarcațiuni vor putea face deplasări între Timișoara și Serbia, după finalizarea proiectului transfrontalier România-Serbia.
Reabilitarea nodurilor hidrotehnice au fost finalizate, iar navigația este permisă.
Pistele de biciclete de pe malul Begăi realizate de sârbi, au fost finalizate și legate de cele din România. O problemă care nu pare să se rezolve este lipsa punctului de trecere a frontierei, care trebuie realizat acolo unde se întâlnesc cele două piste. Managerul de proiect din partea României susține că singurul obstacol în crearea frontierei îl reprezentă fondurile necesare pentru execuția clădirii de la granița dintre cele două țări.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 27 octombrie 2021

Titlurile zilei: Lugojul, groapa de gunoi a italienilor, Stații de încărcare electrice la Rânca, Accesul mai ușor spre Cheile Băniței, Nou examen pentru directorii de școli.

Justiție

Lugojul, groapa de gunoi a italienilor

În această săptămână, nu mai puțin de 100 de tone de deșeuri au fost descărcate ilegal pe o platformă betonată din Lugoj

Transporturi & Turism

Reabilitarea căilor ferate din Caraş-Severin

CFR Timişoara scoate la licitaţie o ofertă de aproape 90.000 de euro pentru lucrări de decolmatare a albiilor râurilor la podurile şi podeţele feroviar

Transporturi & Turism

Stații de încărcare electrice la Rânca

Zona montană Rânca va beneficia în viitorul apropiat de stații pentru încărcarea vehiculelor electrice.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru