Timișoara legată de Serbia

Dată

Deținătorii de biciclete și de ambarcațiuni vor putea face deplasări între Timișoara și Serbia, după finalizarea proiectului transfrontalier România-Serbia.
Reabilitarea nodurilor hidrotehnice au fost finalizate, iar navigația este permisă.
Pistele de biciclete de pe malul Begăi realizate de sârbi, au fost finalizate și legate de cele din România. O problemă care nu pare să se rezolve este lipsa punctului de trecere a frontierei, care trebuie realizat acolo unde se întâlnesc cele două piste. Managerul de proiect din partea României susține că singurul obstacol în crearea frontierei îl reprezentă fondurile necesare pentru execuția clădirii de la granița dintre cele două țări.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Ploile ne găsesc mereu fără soluții

Actualitate

Conferința internațională „Security Challenges in the Balkans”, la Timișoara

A șaptea ediție a conferinței internaționale „Security Challenges in the Balkans” are loc la Timișoara. Conferința este organizată în cadrul parteneriatului existent între Universitatea de Vest din Timișoara și New Strategy Center și sub patronajul Ministerului Afacerilor Externe.

Actualitate

Cod portocaliu de averse în vestul țării

Actualitate

Mărturii despre Decembrie 1989 partea a II-a – QubArena

Adevărurile despre Decembrie 1989 spuse de revoluționarii autentici încep să iasă la lumină. Privim evenimentele din Decembrie 1989 și din perspectiva unor participanți la Revoluție …

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru