Timișoara legată de Serbia

Dată

Deținătorii de biciclete și de ambarcațiuni vor putea face deplasări între Timișoara și Serbia, după finalizarea proiectului transfrontalier România-Serbia.
Reabilitarea nodurilor hidrotehnice au fost finalizate, iar navigația este permisă.
Pistele de biciclete de pe malul Begăi realizate de sârbi, au fost finalizate și legate de cele din România. O problemă care nu pare să se rezolve este lipsa punctului de trecere a frontierei, care trebuie realizat acolo unde se întâlnesc cele două piste. Managerul de proiect din partea României susține că singurul obstacol în crearea frontierei îl reprezentă fondurile necesare pentru execuția clădirii de la granița dintre cele două țări.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

România nu a intrat în Spațiul Schengen – MozaiQub

România, care așteaptă intrarea în Schengen de 11 ani, nu intră în spațiul european de liberă circulație nici de această dată, deși a avut sprijinul a 26 de state membre ale UE.

Actualitate

Premiera filmului „Phoenix – Povestea”- MozaiQub

Premiera filmului „Phoenix – Povestea” a avut loc la Timișoara, la Cinema Victoria, în prezența unui public numeros.

Actualitate

Casa lui Moș Crăciun – VOX

Casa lui Moș Crăciun s-a deschis în Parcul Central din Dumbrăvița. Cu multă bucurie și emoție, copiii l-au întâmpinat pe Moș Crăciun și s-au bucurat de prezența lui.

Actualitate

Epilepsia- o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia nu este o raritate în România. De altfel, statisticile arată că nici mai mult, nici mai puţin de jumătate de milion de români sunt afectaţi de această boală a creierului.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru