Timișoara legată de Serbia

Dată

Deținătorii de biciclete și de ambarcațiuni vor putea face deplasări între Timișoara și Serbia, după finalizarea proiectului transfrontalier România-Serbia.
Reabilitarea nodurilor hidrotehnice au fost finalizate, iar navigația este permisă.
Pistele de biciclete de pe malul Begăi realizate de sârbi, au fost finalizate și legate de cele din România. O problemă care nu pare să se rezolve este lipsa punctului de trecere a frontierei, care trebuie realizat acolo unde se întâlnesc cele două piste. Managerul de proiect din partea României susține că singurul obstacol în crearea frontierei îl reprezentă fondurile necesare pentru execuția clădirii de la granița dintre cele două țări.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Traseu de drumeție la marginea Timișoarei – VOX

„Tărâmul aventurilor” a fost amenajat lângă Timișoara, cel mai mare traseu cu obstacole din țară, cu o lungime de peste 3.000 pași.

Actualitate

Venituri salariale pentru mamele în concediu de maternitate

Mamele aflate in concediu pentru creşterea copilului pot obţine venituri de natură salarială pe perioada concediului cu condiţia ca aceste venituri să nu depăşească 6250 de lei pe an, adica de 5 ori cuantumul minim al indemnizaţiei stabilit de legislaţia aplicabilă.

Actualitate

Centru medical la Dudeștii Vechi – VOX

La Dudeștii Vechi are loc astăzi deschiderea oficială a Centrului Medical din localitate, finanțat prin Programul național de dezvoltare locală.

Actualitate

Atenție la caniculă!

Măsurile pe care trebuie să le cunoască atât angajații cat si angajatorii crează conditii de muncă optime, încredere reciprocă, dar și respectarea legilor.
Munca în condiții de caniculă este unul dintre exemple supuse atenției de către Dr. Flavius Cioca, Specialist medicina muncii

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru