Țările cu risc epidemiologic

Dată

Lista țărilor cu risc epidemiologic a fost actualizată. Printre țările care sunt în zona roșie se află: India, Nepal, Namibia, Maldive, argentina și Marea Britanie. Emiratele Arabe Unite, Federația Rusă, Portugalia, Cipru și Irak sunt o parte din țările aflate pe lista galbenă. Cele mai multe țări se află în zona verde, ceea ce duce la libera circulația fără a mai fi nevoie de carantină la intrarea în țară. Printre acestea se află și Germania, Franța, Bulgaria, Ucraina, Croația și Grecia. Încadrarea din zona galbenă sau verde în zona roșie, precum și încadrarea din zona verde în zona galbenă, intră în vigoare la 24 de ore de la data publicării în Monitorul Oficial al României a Hotărârii Comitetului Național pentru Situații de Urgență. Încadrarea din zona roșie în zona verde sau galbenă, precum și încadrarea din zona galbenă din zona verde, intră în vigoare de la data publicării în Monitorul Oficial.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Economie & Finanțe & Piața muncii

Bursele școlare majorate din semestrul al doilea

Busele școlare vor fi majorate din semestrul al doilea, conform unui proiect de lege propus de Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu.

Economie & Finanțe & Piața muncii

Tot mai puțini angajați după pandemie

Aproape jumătate dintre județele din România au mai puțini salariați în 2021 față de perioada de dinainte de pandemie.

Cultură & Culte & Educație

Încă o săptămână de școală, deși rata de infectare a trecut de 7

Astăzi, în Timișoara, rata de infectare este de 7,15 cazuri la mia de locuitori. Cu toate acestea, toți elevii merg fizic la cur

Sănătate & Sport

Noi restricții aprobate de CJSU Timiș

Începând de astăzi, 28 septembrie, se aplică noi restricții. Comitetul Județean pentru Situații de urgență a aprobat hotărârea în baza căreia s-au actualizat anexele cuprinzând incidența de la nivelul unităților administrativ-teritoriale din județul Timiș.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru