Tarife majorate la transportul public

Dată

Societatea de Transport Public Timișoara propune majorarea tarifelor pentru călătoriile în Timișoara și zona metropolitană. Reprezentanții societății vor să crească prețul unui bilet unic de călătorie de la 2,5 lei, cât este în prezent, la 4 lei, iar al unui abonament general pe 30 zile, de la 93 la 130 de lei.
STPT declară că această creștere a tarifelor se datorează majorării prețurilor pentru energie electrică și combustibil, dar și din cauza inflație. Tarifele pentru abonamentul general nu au mai fost modificate din 2009, iar cele pentru alte tipuri de abonamente și bilete, din 2018. Majorările vor intra în vigoare după ce vor fi aprobate de Societatea Metropolitană de Transport Timișoara și de Consiliul Local Timișoara.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 26 noiembrie 2021

Titlurile zilei: Echipamente medicale pentru Spitalul Județean din Târgu Jiu, 29 noiembrie, zi liberă, Timișorenii, așteptați la Târgul de Crăciun.

QubArena

Despre povețe și cum ne raportăm la ele – QubArena

Despre solidaritate și implicare, despre importanța rugăciunii și cum să facem față vremurilor grele în care trăim, discutăm în această ediție QubArena Alături de Protopopul Protopopiatului Ortodox Timișoara, Părintele Zaharia Pereș.

MozaiQub

Ziua Clinicii Universitare Bega – MozaiQub

Maternitatea Bega din Timișoara a primit binecuvântarea Înalt Preasfințitului Ioan Mitropolitul Banatului.

Transporturi & Turism

Termen de valabilitate al pașaportului de vaccinare

Uniunea Europeană recomandă un termen de expirare de 9 luni a pașaportului de vaccinare, pentru toți cei care vor să călătorească în țările membre.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru