Știri Qub – Curse aeriene reluate

Dată

Se reiau zborurile internaționale spre Bergamo și Valencia, de pe Aeroportul Internațional Timișoara. De pe Aeroportul Internaţional „Traian Vuia” din Timişoara vor decola, de trei ori pe săptămână, avioane spre aeroportul Bergamo, iar cursele dintre Timișoara și Valencia vor fi operate de două ori pe săptămână. Cei care doresc sa călătorească în Spania, sunt atenționați de compania aeriană să se intereseze din timp despre condițiile de călătorie spre destinația amintită.

DISTRIBUIE

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Actualitate

1 Decembrie, la Hunedoara – MozaiQub

Ziua Națională a României va fi marcată la Hunedoara printr-o ceremonie specială și un spectacol folcloric. În același timp, se va da și startul distracțiilor
Actualitate

ATENȚIE! A apărut o nouă campanie de fraudă!-VoxQUB

Poșta Română anunță o nouă tentativă de fraudă prin intermediul SMS-urilor. Multe dintre victime nu au folosit niciodată serviciile Poștei.
Actualitate

Regal folcloric și paradă militară de Ziua Naţională la Craiova – MozaiQub

Craiovenii sunt așteptați vineri, 1 decembrie, să celebreze Ziua Națională a României, pe strada Alexandru Ioan Cuza, în fața Primăriei Craiova, la English Park.
Actualitate

1 Decembrie sărbătorită la Târgu Jiu – MozaiQub

Festivitățile dedicate zilei de 1 Decembrie vor avea loc în Piața Prefecturii din Târgu Jiu, începând cu ora 10.00, unde copiii pot pune in bradul

Alte
știri