Știri Qub – Curse aeriene reluate

Dată

Se reiau zborurile internaționale spre Bergamo și Valencia, de pe Aeroportul Internațional Timișoara. De pe Aeroportul Internaţional „Traian Vuia” din Timişoara vor decola, de trei ori pe săptămână, avioane spre aeroportul Bergamo, iar cursele dintre Timișoara și Valencia vor fi operate de două ori pe săptămână. Cei care doresc sa călătorească în Spania, sunt atenționați de compania aeriană să se intereseze din timp despre condițiile de călătorie spre destinația amintită.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Machu Picchu, povestea unui oraş pierdut – MozaiQub

În 24 iulie 1911, a fost redescoperit Machu Picchu, „oraşul pierdut al incaşilor”, de către arheologul american Hiram Bingham.

Actualitate

Ştefan Luchian: pictorul sufletului românesc – MozaiQub

Astăzi, 28 iunie, se împlinesc 106 de ani de la trecerea le cele veşnice a pictorului Ştefan Luchian, remarcabil reprezentant al artei moderne româneşti.

Actualitate

Seceta şi recolta din România – VOX

Seceta cauzată de temperaturile neobișnuit de mari afectează recolta din România.

Actualitate

Cele mai mici preţuri la carburanţi – VOX

La finalul acestei săptămâni, adică de la 1 iulie, se anunță ieftiniri ale carburanților. Executivul a anunțat un minus de 50 de bani atât la benzină, cât și la motorină, care ar urma să se aplice direct la pompă, cu toate acestea, preţul carburanţilor rămâne unul ridicat.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru