Stații de încărcare electrice la Rânca

Dată

Zona montană Rânca va beneficia în viitorul apropiat de stații pentru încărcarea vehiculelor electrice. Stații vor fi construite în zona montană pentru a fi la dispoziția turiștilor care folosesc vehicule hibride sau complet electrice. În Rânca și la Novaci vor fi construite și două autogări care vor fi prevăzute cu stații de încărcare a autobuzelor electrice. În zonă, în special în perioada în care Transalpina este deschisă, ajung sute de mii de vehicule. Unele dintre acestea sunt electrice.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Descoperim oameni și fapte frumoase – QubArena

Oamenii cărora le pasă sunt lângă noi și ne propunem să îi descoperim și să vorbim cu si despre ei.

Actualitate

A X-a ediție a salonului de carte Bookfest Timișoara – MozaiQub

Cea de-a X-a ediție a Salonului de Carte Bookfest Timișoara a adus la Centrul Regional de Afaceri, cele mai bune cărți ale momentului.

Actualitate

Doliu în muzica populară. A murit artistul Tiberiu Ceia – VOX

Tiberiu Ceia, artistul care reprezenta cu mândrie Banatul, a murit la 29 martie, la vârsta de 82 de ani. Artistul a trăit toată viaţa cu drag de folclor și de scenă.

Actualitate

Când consultăm medicul alergolog? – Rețeta Compensată

Într-o lume în care stresul cotidian și poluarea se intersectează tot mai des cu sisteme imunitare din ce în ce mai slăbite, numărul persoanelor afectate de diverse tipuri de alergii se află într-o continuă creștere.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru