Semnalizarea canalului Bega

Dată

Licitaţia pentru sistemul de semnalizare pe canalul Bega până la frontiera cu Serbia, a fost anulată, deoarece nicio firmă nu şi-a depus oferta, până la termenul limită din 22 noiembrie.
Este necesară instalarea, pe o lungime de 44 de kilometri, a mai multor felinare şi indicatoare care să semnalizeze punctele de reper pentru persoanele care conduc ambarcaţiuni.
Modificările sunt prevăzute în proiectul ,,Repararea infrastructurii de navigaţie a Canalului Bega”, care are o valoare de aproape 14 milioane de euro, dintre care peste 11 milioane de euro provin de la Uniunea Europeana. Suma va fi împărțită astfel că jumătate revine României, iar cealaltă parte Serbiei.
De asemenea, partenerii sârbi au finalizat repararea nodurilor hidrotehnice și au finalizat pista de biciclete până la granița cu România.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Phoenix povestea – QubArena

Filmul Phoenix povestea are loc în 7 decembrie, la Cinema Victoria. Vorbim în această seară, de la ora 19:00, cu Nicolae Covaci, liderul formației Phoenix și Cristian Nema, regizor.

Actualitate

Diagnoza facială – QubConcept

Ce știm despre pielea noastră? De ce este important s aflăm starea de sănătate a pielii și ce produse să alegem pentru îngrijire, aflăm în această seară, la Qub Concept de la Simona Andronovici.

Actualitate

Epilepsia-o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia este o boală misterioasă ale cărei cauze nu sunt complet elucidate.

Actualitate

Produs în Banat – QubArena

Preocuparea pentru binele comunității capătă încet, încet alte dimensiuni. Oamenii încep sa înțeleagă de ce este nevoie să ne implicăm , să cerem și să fim uniți. Vorbim despre toate acestea și despre mai multe la Qub Arena, cu Cătălin Tiuch, președintele GAL Timișoara.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru