Semmeringul bănățean va avea 4 vagoane

Dată

Trenul Oravița-Anina, supranumit „Semmeringul Bănățean” va avea din nou patru vagoane, a anunțat CFR Călători. În prezent sunt funcționale numai două dintre acestea, cu o capacitate de peste 130 de locuri, celelalte două fiind trimise la reparații. Astfel, există un angajament care să permită efectuarea reparațiilor planificate în conformitate cu termenele stabilite prin normativele feroviare. CFR Călători a mai afirmat că din luna iulie vor fi disponibile toate cele patru vagoane, ceea ce ar duce la optimizarea cerințelor vizitatorilor.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Istoria în prezent – QubArena

Istoria se repetă peste ani, iar moștenirea este cea care stă la baza evoluției. Despre Timișoara capitală și despre istoria presei, vorbim în această seară la QubArena, de la ora 19:00 cu Prof. Dr. Ioan Hațegan – Istoric și cercetător.

Actualitate

Cum ne îngrijim pielea feței – MozaiQub

Preocuparea pentru îngrijirea feței își are originea cu sute de ani în urmă. Simona Andronovici vorbește despre tehnicile de îngrijire la QubConcept, joi de la ora 18:00.

Actualitate

Parc fotovoltaic lângă Covaci – VOX

Consumul de energie electrică al Consiliului Judeţean Timiş şi al instituţiilor subordonate ar putea fi acoperit integral din surse regenerabile.

Actualitate

Ce trebuie să știm despre deviația de sept nazal? – Rețeta compensată

Afecțiunile ORL se pot manifesta prin simptome imperceptibile, moderate sau severe, și pot indica tratament chirurgical și nechirurgical pentru pacienți, în funcție de diagnosticul stabilit de către medicul specialist și de indicațiile de recuperare a funcționalității normale a urechii, a nasului sau a gâtului.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru