Semmeringul bănățean va avea 4 vagoane

Dată

Trenul Oravița-Anina, supranumit „Semmeringul Bănățean” va avea din nou patru vagoane, a anunțat CFR Călători. În prezent sunt funcționale numai două dintre acestea, cu o capacitate de peste 130 de locuri, celelalte două fiind trimise la reparații. Astfel, există un angajament care să permită efectuarea reparațiilor planificate în conformitate cu termenele stabilite prin normativele feroviare. CFR Călători a mai afirmat că din luna iulie vor fi disponibile toate cele patru vagoane, ceea ce ar duce la optimizarea cerințelor vizitatorilor.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 24 septembrie 2021

Titlurile zilei: Pandemia la zi, Angajații nevaccinați, testați la trei zile, Timișoara într-un program de guvernare participativă, Studenții timișoreni pot primi finanțări pentru deschiderea afacerilor

MozaiQub

Cum încep cursurile la Universitatea Politehnica Timișoara? – MozaiQub

Universitatea Politehnica Timișoara își deschide porțile pentru studenți luni, 27 septembrie. Creșterea numărului de cazuri la nivelul Timișoarei și noile restricții impuse de autorități i-a făcut pe studenți să se întrebe cum va începe noul an universitar.

MozaiQub

Cum încep cursurile la UMF Timișoara? – MozaiQub

Universitatea de Medicină și Farmacie ,,Victor Babeș” din Timișoara a început să își desfășoare activitatea didactică luni, 20 septembrie, studenții trecând în decurs de o săptămână de la predarea exclusiv față în față la un mod de predare hibrid.

MozaiQub

Cum încep cursurile la Centrul Universitar UBB din Reșița? – MozaiQub

Ne aflăm pe ultima sută de metri. Centrul Universitar UBB din Reșița își așteaptă din nou studenții pentru un nou an universitar.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru