Se reia activitatea înmatriculărilor Timiș

Dată

Documentele autorizațiilor provizorii de circulație, adică numerele roșii, au început să fie preluate de ieri, 16 iunie la Serviciul de Înmatriculări Timiș pentru persoanele care au avut programare în zilele de 14 și 16 iunie. Pentru a evita aglomerația la ghișeu, cei care sunt programați sunt rugați să se prezinte la ora precizată pe rezervare. Ghișeele de înmatriculare definitivă în circulație rămân, deocamdată, închise. Reamintim că 10 polițiști din cadrul Serviciului de Înmatriculări din Timiș au fost ridicați de către Direcția Generală Anticorupție luni, 14 iunie, fiind acuzați de luare de mită.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

MozaiQub

Astrologia, o (pseudo)ştiinţă – MozaiQub

Astrologia este o pseudoștiință conform căreia pozițiile relative ale obiectelor cerești ar putea oferi informații despre personalitatea, relațiile umane și alte probleme legate de viața umană.

MozaiQub

Cinematografia: de la origini la modernitate – MozaiQub

Istoria cinematografiei a început în Franța, în 28 decembrie 1895, dată recunoscută pentru că tocmai atunci a fost prezentat pentru prima dată un film, când Antoine Lumiére, din Lyon, a găzduit, la Paris, un show cu imagini în mișcare.

Vox

24 mai – Ziua limbii bulgare – VOX

La data de 24 mai este celebrată Ziua limbii bulgare. În această zi sunt sărbătoriţi Sfinţii Chiril şi Metodie, creatorii alfabetului chirilic, utilizat pentru scrierea în limba bulgară.

Actualitate

Parcul Copiilor din Timişoara – MozaiQub

Parcul Copiilor “Ion Creangă” din Timişoara este unul dintre cele mai mari şi cele mai frecventate parcuri, atât de cei mici, cât şi de părinţii acestora. Cu o istorie ce datează de aproximativ 160 de ani, parcul a trecut prin mai multe etape până să ajungă la forma la care este astăzi.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru