Se modifică traseul liniei M11

Dată

Traseul liniei M11 din Timișoara se modifică de astăzi, 9 august. Traseul este modificat la solicitarea Primăriei Ghiroda. Au fost înființate noi stații ce vor facilita accesul călătorilor la mijloacele de transport în comun pentru a ușura accesul acestora către zonele de oprire a liniei M11, pe perioada lucrărilor de pe strada Dunărea. Spre Ghiroda autobuzul oprește în stațiile Pop de Băsești – Gara de Nord, Jiul – Regina Maria – Piața 700 – Bastion -Piața Badea Cârțan – Girație pod Ghiroda și retur Strada Renașterii – Poliția Județului Timiș – Piața 700 – Regina Maria – Jiul – Gara de Nord – Pop de Băsești – Barițiu

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

MozaiQub

Astrologia, o (pseudo)ştiinţă – MozaiQub

Astrologia este o pseudoștiință conform căreia pozițiile relative ale obiectelor cerești ar putea oferi informații despre personalitatea, relațiile umane și alte probleme legate de viața umană.

MozaiQub

Cinematografia: de la origini la modernitate – MozaiQub

Istoria cinematografiei a început în Franța, în 28 decembrie 1895, dată recunoscută pentru că tocmai atunci a fost prezentat pentru prima dată un film, când Antoine Lumiére, din Lyon, a găzduit, la Paris, un show cu imagini în mișcare.

Vox

24 mai – Ziua limbii bulgare – VOX

La data de 24 mai este celebrată Ziua limbii bulgare. În această zi sunt sărbătoriţi Sfinţii Chiril şi Metodie, creatorii alfabetului chirilic, utilizat pentru scrierea în limba bulgară.

Actualitate

Parcul Copiilor din Timişoara – MozaiQub

Parcul Copiilor “Ion Creangă” din Timişoara este unul dintre cele mai mari şi cele mai frecventate parcuri, atât de cei mici, cât şi de părinţii acestora. Cu o istorie ce datează de aproximativ 160 de ani, parcul a trecut prin mai multe etape până să ajungă la forma la care este astăzi.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru