Se modifică traseul liniei M11

Dată

Traseul liniei M11 din Timișoara se modifică de astăzi, 9 august. Traseul este modificat la solicitarea Primăriei Ghiroda. Au fost înființate noi stații ce vor facilita accesul călătorilor la mijloacele de transport în comun pentru a ușura accesul acestora către zonele de oprire a liniei M11, pe perioada lucrărilor de pe strada Dunărea. Spre Ghiroda autobuzul oprește în stațiile Pop de Băsești – Gara de Nord, Jiul – Regina Maria – Piața 700 – Bastion -Piața Badea Cârțan – Girație pod Ghiroda și retur Strada Renașterii – Poliția Județului Timiș – Piața 700 – Regina Maria – Jiul – Gara de Nord – Pop de Băsești – Barițiu

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Descoperim oameni și fapte frumoase – QubArena

Oamenii cărora le pasă sunt lângă noi și ne propunem să îi descoperim și să vorbim cu si despre ei.

Actualitate

A X-a ediție a salonului de carte Bookfest Timișoara – MozaiQub

Cea de-a X-a ediție a Salonului de Carte Bookfest Timișoara a adus la Centrul Regional de Afaceri, cele mai bune cărți ale momentului.

Actualitate

Doliu în muzica populară. A murit artistul Tiberiu Ceia – VOX

Tiberiu Ceia, artistul care reprezenta cu mândrie Banatul, a murit la 29 martie, la vârsta de 82 de ani. Artistul a trăit toată viaţa cu drag de folclor și de scenă.

Actualitate

Când consultăm medicul alergolog? – Rețeta Compensată

Într-o lume în care stresul cotidian și poluarea se intersectează tot mai des cu sisteme imunitare din ce în ce mai slăbite, numărul persoanelor afectate de diverse tipuri de alergii se află într-o continuă creștere.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru