Se elimină zborurile aeriene?

Dată

După Franța, şi Spania vrea să elimine zborurile pe distanțe scurte. În planul pe termen lung pe care guvernul de la Madrid l-a numit „Spania 2050”, premierul Pedro Sanchez intenţionează să introducă măsuri care să restricționeze sever traficul aerian între destinații relativ apropiate. În vizor se află rutele scurte, în special cele interne. Condiția necesară și suficientă este dată de existența liniilor de cale ferată, în general cele de mare viteză, foarte aglomerate. În Spania, rutele aflate la risc sunt Madrid-Barcelona, dar și Valencia, Malaga și Madrid-Sevilla. De asemenea, dacă în Franța va fi apropbată interdicția va duce la anularea multor zboruri interne direcţionate spre aeroportul din sudul Parisului. Regula se referă doar la rutele naționale, protejând rutele internaționale importante, Paris-Bruxelles și Paris-Londra, în primul rând, pe care trenurile rapide le acoperă în mai puțin de 150 de minute.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Taj Mahal, monumentul dedicat dragostei – MozaiQub

Taj Mahal este de departe unul dintre cele mai cunoscute monumente din lume, o dovadă a rafinamentului cultural al Imperiului Mogul care a ocupat timp de 350 de ani o mare parte din subcontinentul indian, devenind în jurul anilor 1700 cea mai mare putere din zonă.

Actualitate

Cheltuielile românilor – MozaiQub

Ca structură, sursa principală a veniturlor o reprezintă salariul, cu o pondere de 70%, în timp ce 19% sunt venituri din prestaţii sociale, 6% venituri în natură, 2,1% din activităţi neagricole independente, 1,5% din agricultură, iar 1% venituri din proprietate şi vânzarea de active.

Actualitate

Un nou sistem de iluminat public – VOX

24 de străzi și bulevarde din Timișoara urmează să beneficieze de un nou sistem de iluminat.

Actualitate

Tramvaiul turistic TramTM – VOX

Tramvaiul turistic TramTM Tur iese din nou pe traseu.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru