Se deschide pârtia de la Râuşor

Dată

Startul sezonului de schi pe pârtia de la Râuşor se va da începând de vineri, 17 decembrie.
Și în această iarnă, mii de împătimiți ai muntelui sunt așteptați la Râușor, zona fiind considerată una dintre cele mai frumoase destinații turistice montane din județ. Cei care vor ajunge la Râușor pot schia pe pârtia amenajată în complexul turistic, iar pentru cei pasionați de schiul de tură, cadrul natural oferă multiple variante de practicare a acestei activități.
Administrația publică locală din comuna Râu de Mori, face demersuri pentru extinderea pârtiilor de schi, precum și pentru oferirea posibilității de a se construi noi unități de cazare, cu scopul de a veni în întâmpinarea turiștilor, al cărui număr este în creștere, de la un an la an.
Aflată pe versanții nordici ai Munților Retezat, stațiunea Râușor a devenit unul dintre locurile de vacanță tot mai căutate de către turiști, mulți dintre ei venind chiar de la sute de kilometri distanță.
În prezent, la Râușor există o pârtie ce poate fi utilizată de către turiști, dar şi peste o sută de cabane şi pensiuni pentru locuri de cazare.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Deschiderea Timișoara 2023 – MozaiQub

Deschiderea oficială a programului Timişoara Capitală Culturală Europeană 2023, care are loc pe 17-19 februarie, este precedată de o diversitate de evenimente care invită publicul să intre în atmosfera de sărbătoare culturală.

Actualitate

Garda de la Timișoara – QubArena

Ceremonial de schimbare a gărzii la Timișoara.

Actualitate

Victimele traficului de persoane – MozaiQub

De mai bine de 15 ani, România este țara europeană cu cel mai mare număr de cetățeni UE victime ale traficului de persoane și cu grupări de infracționalitate organizată în continuă creștere, care acționează tot mai sofisticat, unele fiind conectate la rețele internaționale puternice

Actualitate

Ce strategie de promovare are Timișul? – QubArena

Promovarea și dezvoltarea turismului județului Timiș sunt priorități.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru