Se deschide pârtia de la Râuşor

Dată

Startul sezonului de schi pe pârtia de la Râuşor se va da începând de vineri, 17 decembrie.
Și în această iarnă, mii de împătimiți ai muntelui sunt așteptați la Râușor, zona fiind considerată una dintre cele mai frumoase destinații turistice montane din județ. Cei care vor ajunge la Râușor pot schia pe pârtia amenajată în complexul turistic, iar pentru cei pasionați de schiul de tură, cadrul natural oferă multiple variante de practicare a acestei activități.
Administrația publică locală din comuna Râu de Mori, face demersuri pentru extinderea pârtiilor de schi, precum și pentru oferirea posibilității de a se construi noi unități de cazare, cu scopul de a veni în întâmpinarea turiștilor, al cărui număr este în creștere, de la un an la an.
Aflată pe versanții nordici ai Munților Retezat, stațiunea Râușor a devenit unul dintre locurile de vacanță tot mai căutate de către turiști, mulți dintre ei venind chiar de la sute de kilometri distanță.
În prezent, la Râușor există o pârtie ce poate fi utilizată de către turiști, dar şi peste o sută de cabane şi pensiuni pentru locuri de cazare.

DISTRIBUIE

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Emisiuni

A doua zi a Salonului Internațional de Invenții și Inovații „Traian Vuia” Timișoara – MozaiQub

Prima zi a celei de-a X-a ediții a Salonului Internațional de Invenții și Inovații „Traian Vuia” Timișoara s-a încheiat cu un real succes. A doua ...
Actualitate

Pregătirea noii infrastructuri pentru combaterea fraudei vamale – VoxQub

Guvernul a alocat circa 33 de milioane de lei către Ministerul Finanțelor pentru pregătirea noii infrastructuri necesare combaterii fraudei vamale și a evaziunii fiscale.
Actualitate

Profesorii care predau în mai multe școli vor face serviciul într-o singură școală – VoxQub

Cadrele didactice care predau în mai multe școli vor efectua serviciul pe școală, într-o singură unitate de învățământ, la alegere, cu acordul conducerii acesteia, potrivit ...
Emisiuni

Povești cu Lajos, muzicianul timișorean din gașca veche – Povești cu Cântec

Pe numele său adevărat Ludovic Varadi, „Lajos“ este unul din artiștii Timișoarei care poate fi inclus lejer în „gașca veche“. Old school, cum ar zice ...

Alte
știri