Schimbări în circulaţia trenurilor pe ruta Timişoara – Bucureşti

Dată

Circulaţia trenurile pe ruta Timişoara-Bucureşti şi retur, vor suferi modificări în perioada 20-24 septembrie, din cauza unor lucrări la calea ferată.
Echipele de intervenţie ale Căilor Ferate Române vor desfăşura lucrări pe linia ce leagă Orşova şi Valea Cernei, iar cei care vor circula cu trenul de la Timişoara către Bucureşti, sau vor face călătoria în sens invers, au să parcurgă distanţa între Drobeta Turnu Severin şi Băile Herculane cu autobuzul. CFR Calatori va pune la dispoziţie mijloace pentru transbordarea călătorilor între cele două staţii.
De asemenea, intervin modificări şi în circulaţia unor trenuri regio pe distanţa Orşova – Gura Văii şi retur, asigurându-se şi aici transbordarea călătoriilor cu mijloace auto, au anunţat reprezentanţii CFR Călători.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 27 octombrie 2021

Titlurile zilei: Lugojul, groapa de gunoi a italienilor, Stații de încărcare electrice la Rânca, Accesul mai ușor spre Cheile Băniței, Nou examen pentru directorii de școli.

Justiție

Lugojul, groapa de gunoi a italienilor

În această săptămână, nu mai puțin de 100 de tone de deșeuri au fost descărcate ilegal pe o platformă betonată din Lugoj

Transporturi & Turism

Reabilitarea căilor ferate din Caraş-Severin

CFR Timişoara scoate la licitaţie o ofertă de aproape 90.000 de euro pentru lucrări de decolmatare a albiilor râurilor la podurile şi podeţele feroviar

Transporturi & Turism

Stații de încărcare electrice la Rânca

Zona montană Rânca va beneficia în viitorul apropiat de stații pentru încărcarea vehiculelor electrice.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru