Schimbări în circulaţia trenurilor pe ruta Timişoara – Bucureşti

Dată

Circulaţia trenurile pe ruta Timişoara-Bucureşti şi retur, vor suferi modificări în perioada 20-24 septembrie, din cauza unor lucrări la calea ferată.
Echipele de intervenţie ale Căilor Ferate Române vor desfăşura lucrări pe linia ce leagă Orşova şi Valea Cernei, iar cei care vor circula cu trenul de la Timişoara către Bucureşti, sau vor face călătoria în sens invers, au să parcurgă distanţa între Drobeta Turnu Severin şi Băile Herculane cu autobuzul. CFR Calatori va pune la dispoziţie mijloace pentru transbordarea călătorilor între cele două staţii.
De asemenea, intervin modificări şi în circulaţia unor trenuri regio pe distanţa Orşova – Gura Văii şi retur, asigurându-se şi aici transbordarea călătoriilor cu mijloace auto, au anunţat reprezentanţii CFR Călători.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Traseu de drumeție la marginea Timișoarei – VOX

„Tărâmul aventurilor” a fost amenajat lângă Timișoara, cel mai mare traseu cu obstacole din țară, cu o lungime de peste 3.000 pași.

Actualitate

Venituri salariale pentru mamele în concediu de maternitate

Mamele aflate in concediu pentru creşterea copilului pot obţine venituri de natură salarială pe perioada concediului cu condiţia ca aceste venituri să nu depăşească 6250 de lei pe an, adica de 5 ori cuantumul minim al indemnizaţiei stabilit de legislaţia aplicabilă.

Actualitate

Centru medical la Dudeștii Vechi – VOX

La Dudeștii Vechi are loc astăzi deschiderea oficială a Centrului Medical din localitate, finanțat prin Programul național de dezvoltare locală.

Actualitate

Atenție la caniculă!

Măsurile pe care trebuie să le cunoască atât angajații cat si angajatorii crează conditii de muncă optime, încredere reciprocă, dar și respectarea legilor.
Munca în condiții de caniculă este unul dintre exemple supuse atenției de către Dr. Flavius Cioca, Specialist medicina muncii

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru