Schimbări în circulaţia trenurilor pe ruta Timişoara – Bucureşti

Dată

Circulaţia trenurile pe ruta Timişoara-Bucureşti şi retur, vor suferi modificări în perioada 20-24 septembrie, din cauza unor lucrări la calea ferată.
Echipele de intervenţie ale Căilor Ferate Române vor desfăşura lucrări pe linia ce leagă Orşova şi Valea Cernei, iar cei care vor circula cu trenul de la Timişoara către Bucureşti, sau vor face călătoria în sens invers, au să parcurgă distanţa între Drobeta Turnu Severin şi Băile Herculane cu autobuzul. CFR Calatori va pune la dispoziţie mijloace pentru transbordarea călătorilor între cele două staţii.
De asemenea, intervin modificări şi în circulaţia unor trenuri regio pe distanţa Orşova – Gura Văii şi retur, asigurându-se şi aici transbordarea călătoriilor cu mijloace auto, au anunţat reprezentanţii CFR Călători.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

România nu a intrat în Spațiul Schengen – MozaiQub

România, care așteaptă intrarea în Schengen de 11 ani, nu intră în spațiul european de liberă circulație nici de această dată, deși a avut sprijinul a 26 de state membre ale UE.

Actualitate

Premiera filmului „Phoenix – Povestea”- MozaiQub

Premiera filmului „Phoenix – Povestea” a avut loc la Timișoara, la Cinema Victoria, în prezența unui public numeros.

Actualitate

Casa lui Moș Crăciun – VOX

Casa lui Moș Crăciun s-a deschis în Parcul Central din Dumbrăvița. Cu multă bucurie și emoție, copiii l-au întâmpinat pe Moș Crăciun și s-au bucurat de prezența lui.

Actualitate

Epilepsia- o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia nu este o raritate în România. De altfel, statisticile arată că nici mai mult, nici mai puţin de jumătate de milion de români sunt afectaţi de această boală a creierului.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru