Şantiere pe autostrada A1

Dată

Mai multe şantiere vor fi deschise în zece puncte de pe autostrada A1 pentru servicii de alimentare cu carburanţi, încărcarea maşinilor electrice şi repaus pentru şoferi. Patru dintre aceste puncte sunt în Timiş.
Dotările din cele zece puncte de șantier ale autostrăzii vor cuprinde parcări, toalete publice, staţii de încărcare, precum şi spaţii comerciale. Acestea vor fi amplasate în paralel, pe o parte și pe alta a carosabilului. În unele puncte există deja spații comerciale sau de alimentare, iar acestea vor fi modernizate.
Pe sectoarele A1 care aparțin Direcției Regionale dr Drumuri și Poduri Timișoara se vor face modernizări în mai multe puncte, precum la Pecica, Şagu, Giarmata, Recaş şi Traian Vuia, dar şi la Făget, Ilia şi Orăştie.
Lucrările vor dura aproximativ un an, timp în care trebuie realizate toate dotările necesare, inclusiv întreținerea ulterioară a spațiilor. Astfel de șantiere vor mai fi și pe A1 Pitești – București și A2 Cernavodă – Constanța.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Phoenix povestea – QubArena

Filmul Phoenix povestea are loc în 7 decembrie, la Cinema Victoria. Vorbim în această seară, de la ora 19:00, cu Nicolae Covaci, liderul formației Phoenix și Cristian Nema, regizor.

Actualitate

Diagnoza facială – QubConcept

Ce știm despre pielea noastră? De ce este important s aflăm starea de sănătate a pielii și ce produse să alegem pentru îngrijire, aflăm în această seară, la Qub Concept de la Simona Andronovici.

Actualitate

Epilepsia-o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia este o boală misterioasă ale cărei cauze nu sunt complet elucidate.

Actualitate

Produs în Banat – QubArena

Preocuparea pentru binele comunității capătă încet, încet alte dimensiuni. Oamenii încep sa înțeleagă de ce este nevoie să ne implicăm , să cerem și să fim uniți. Vorbim despre toate acestea și despre mai multe la Qub Arena, cu Cătălin Tiuch, președintele GAL Timișoara.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru