Şantiere pe autostrada A1

Dată

Mai multe şantiere vor fi deschise în zece puncte de pe autostrada A1 pentru servicii de alimentare cu carburanţi, încărcarea maşinilor electrice şi repaus pentru şoferi. Patru dintre aceste puncte sunt în Timiş.
Dotările din cele zece puncte de șantier ale autostrăzii vor cuprinde parcări, toalete publice, staţii de încărcare, precum şi spaţii comerciale. Acestea vor fi amplasate în paralel, pe o parte și pe alta a carosabilului. În unele puncte există deja spații comerciale sau de alimentare, iar acestea vor fi modernizate.
Pe sectoarele A1 care aparțin Direcției Regionale dr Drumuri și Poduri Timișoara se vor face modernizări în mai multe puncte, precum la Pecica, Şagu, Giarmata, Recaş şi Traian Vuia, dar şi la Făget, Ilia şi Orăştie.
Lucrările vor dura aproximativ un an, timp în care trebuie realizate toate dotările necesare, inclusiv întreținerea ulterioară a spațiilor. Astfel de șantiere vor mai fi și pe A1 Pitești – București și A2 Cernavodă – Constanța.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Zilele Culturale Maghiare din Timișoara – Povești cu cântec

Cea de-a opta ediție a Zilelor Culturale Maghiare din Timișoara a avut parte de un program divers, care s-a întins pe o perioadă a cinci zile. Gala de deschidere a evenimentului organizat de Asociația Bastion-Varbastya a avut loc la Teatrul Național și a cuprins pe lângă discursurile de bun venit și spectacolul „Poruncile”.

Actualitate

Constantin Brâncuși , prezent și prin Teatru și Carte la TimCultura 2023 – VOX

Ediția a IV-a a SUNLIGHT THEATRE, festival de teatru și artele spectacolului, care a început în luna martie și se va termina în luna noiembrie, aduce un eveniment prezent prin teatru și carte despre Constantin Brâncuși, la Timișoara

Actualitate

România este anul acesta în top 5 țări din Europa cu cele mai multe zile fără școală – VOX

România, cu 120 de zile libere – vacanțe, sărbători, punți – în anul școlar 2023-2024, figurează și anul acesta în top 5 al țărilor europene cu cele mai multe zile de vacanță

Actualitate

Cea mai mare expoziție Constantin Brâncuși din ultimii 50 de ani în România, în premieră, la Timișoara – MozaiQub

Cea mai importantă expoziție dedicată sculptorului Constantin Brâncuși în ultima jumătate de secol, în România, se deschide publicului la Timișoara sâmbătă, 30 septembrie.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru