România va avea 37 de noi trenuri moderne

Dată

România va cumpăra 37 de trenuri electrice moderne pentru transportul de călători. Acestea urmează să fie să fie utilizate pe rutele electrificate ale rețelei feroviare și vor lega municipiile București, Brașov, Arad, Timișoara, Craiova și Cluj-Napoca. Fiecare tren are o capacitate de peste 300 de persoane și va circula cu o viteză maximă de 160 de km/h. Serviciile de reparații ale vehiculelor sunt incluse pentru o perioadă de minimum 15 ani. Achiziția se bazează pe rezultatele unui studiu de fezabilitate realizat de Banca Europeană de Investiții. Compania desemnată câștigătoare de către Ministerul Transporturilor și Infrastructurii a licitației pentru achiziționarea trenurilor este ALSTOM Ferroviaria.

sursă foto: www.romaniatv.net

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 26 noiembrie 2021

Titlurile zilei: Echipamente medicale pentru Spitalul Județean din Târgu Jiu, 29 noiembrie, zi liberă, Timișorenii, așteptați la Târgul de Crăciun.

QubArena

Despre povețe și cum ne raportăm la ele – QubArena

Despre solidaritate și implicare, despre importanța rugăciunii și cum să facem față vremurilor grele în care trăim, discutăm în această ediție QubArena Alături de Protopopul Protopopiatului Ortodox Timișoara, Părintele Zaharia Pereș.

MozaiQub

Ziua Clinicii Universitare Bega – MozaiQub

Maternitatea Bega din Timișoara a primit binecuvântarea Înalt Preasfințitului Ioan Mitropolitul Banatului.

Transporturi & Turism

Termen de valabilitate al pașaportului de vaccinare

Uniunea Europeană recomandă un termen de expirare de 9 luni a pașaportului de vaccinare, pentru toți cei care vor să călătorească în țările membre.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru