România va avea 37 de noi trenuri moderne

Dată

România va cumpăra 37 de trenuri electrice moderne pentru transportul de călători. Acestea urmează să fie să fie utilizate pe rutele electrificate ale rețelei feroviare și vor lega municipiile București, Brașov, Arad, Timișoara, Craiova și Cluj-Napoca. Fiecare tren are o capacitate de peste 300 de persoane și va circula cu o viteză maximă de 160 de km/h. Serviciile de reparații ale vehiculelor sunt incluse pentru o perioadă de minimum 15 ani. Achiziția se bazează pe rezultatele unui studiu de fezabilitate realizat de Banca Europeană de Investiții. Compania desemnată câștigătoare de către Ministerul Transporturilor și Infrastructurii a licitației pentru achiziționarea trenurilor este ALSTOM Ferroviaria.

sursă foto: www.romaniatv.net

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

De ce nu învățăm din greșeli? – QubArena

Am învățat ceva din pandemie? Despre informare și dezimformare, cu prof. univ. dr.Emilian Popovici, vicepreședintele Societății Române de Epidemiologie

Actualitate

Vămile – rolul și importanța lor – MozaiQub

Istoria vămii se remarcă din antichitate, când țările au început să își stabilească granițele și să perceapă taxe pe bunurile care treceau prin acestea.

Actualitate

Funcțiile sistemului osos și cele mai frecvente afecțiuni ale acestuia – Rețeta Compensată

Durerile articulare reprezintă o reală problemă pentru persoanele suferinde deoarece provoacă dureri intense la utilizarea articulației respective, le îngustează spectrul de activități provocând inclusiv stări anxioase sau depresive.

Actualitate

Veszprem a devenit prima Capitală Europeană a Culturii – MozaiQub

Primul dintre cele trei orașe europene care vor avea în acest an titlul de Capitală Europeană a Culturii, orașul Veszprem din Ungaria, a inaugurat oficial sărbătoarea culturală, cu câteva săptămâni înaintea Timișoarei.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru