Restricții rutiere în Timișoara

Dată

Trafiul rutier din Timișoara se va închide joi, 23 septembrie, între orele 09:00 – 17:00 pe Bulevardul 3 August 1919, pe tronsonul cuprins între strada Academician Corneliu Micloși și Piața Romanilor, pe strada Academician Corneliu Micloși și pe strada Dr. Gheorghe Marinescu, pe tronsonul cuprins între Bulevardul 3 August 1919 și strada Ion Luca Caragiale. În intervalul orar se vor face lucrări de tăieri a arborilor de pe străzi.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Embargo Fest 2022

A treia ediție Embargo Fest între tradiție, bună organizare, artiști buni, public cald și forțele dezlănțuite ale naturii

Actualitate

Traseu de drumeție la marginea Timișoarei – VOX

„Tărâmul aventurilor” a fost amenajat lângă Timișoara, cel mai mare traseu cu obstacole din țară, cu o lungime de peste 3.000 pași.

Actualitate

Venituri salariale pentru mamele în concediu de maternitate

Mamele aflate in concediu pentru creşterea copilului pot obţine venituri de natură salarială pe perioada concediului cu condiţia ca aceste venituri să nu depăşească 6250 de lei pe an, adica de 5 ori cuantumul minim al indemnizaţiei stabilit de legislaţia aplicabilă.

Actualitate

Centru medical la Dudeștii Vechi – VOX

La Dudeștii Vechi are loc astăzi deschiderea oficială a Centrului Medical din localitate, finanțat prin Programul național de dezvoltare locală.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru