Restricţii noi în Grecia

Dată

Noi restricţii au fost impuse de către Guvernul din Grecia în urma creşterii numărului de cazuri de Covid-19.
Astfel, persoanele nevaccinate vor trebui să prezinte teste PCR sau antigen negative pentru a avea acces în instituţiile publice, magazine sau bănci, conform anunţului făcut de Ministerul elen al Sănătăţii.
De asemenea, angajaţii din sectorul privat, precum şi din cel public, care nu sunt vaccinaţi vor trebui să prezinte, de două ori pe săptămână, teste negative de COVID-19, pe care vor trebui să le plătească din proprii bani.
Amenzile pentru magazinele şi restaurantele care nu respectă aceste măsuri impuse, au fost dublate, ajungând până la 5.000 de euro.
Ministerul a mai recomandat tuturor persoanelor care au primit ultima doză de vaccin în urmă cu mai mult de 6 luni, să meargă să facă şi cea de-a treia doză.
În Grecia au fost înregistrate, în ultimele 24 de ore, 6.700 de noi cazuri şi 59 de decese, în timp ce doar 63% din populaţie este complet vaccinată împotriva virusul SARS-COV2.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 26 noiembrie 2021

Titlurile zilei: Echipamente medicale pentru Spitalul Județean din Târgu Jiu, 29 noiembrie, zi liberă, Timișorenii, așteptați la Târgul de Crăciun.

QubArena

Despre povețe și cum ne raportăm la ele – QubArena

Despre solidaritate și implicare, despre importanța rugăciunii și cum să facem față vremurilor grele în care trăim, discutăm în această ediție QubArena Alături de Protopopul Protopopiatului Ortodox Timișoara, Părintele Zaharia Pereș.

MozaiQub

Ziua Clinicii Universitare Bega – MozaiQub

Maternitatea Bega din Timișoara a primit binecuvântarea Înalt Preasfințitului Ioan Mitropolitul Banatului.

Transporturi & Turism

Termen de valabilitate al pașaportului de vaccinare

Uniunea Europeană recomandă un termen de expirare de 9 luni a pașaportului de vaccinare, pentru toți cei care vor să călătorească în țările membre.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru