Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului în județul Timiș a anunțat că, în 16 restaurante, pot fi degustate acum mâncăruri tradiționale din această regiune. Aceste localuri sunt incluse pe un traseu semnalizat al gastronomiei bănățene, în cadrul unui proiect intitulat „Gustă diversitatea”. Astfel, turiștii care ne vizitează, au posibilitatea de a gusta: mici sau ciorbă de văcuță, ori zama de părădaisă cu tăiței. Proiectul are scopul de a dezvolta oferta de servicii destinate turiștilor care ajung în județul Timiș, prin promovarea patrimoniului gastronomic local. Totodată, este sprijinită și industria ospitalității, marcată în această perioadă de pandemia de Covid-19.

Restaurante cu preparate tradiționale din Banat
Dată
DISTRIBUIE
Este greu/ușor să faci medicină în România – QubArena
septembrie 9, 2025
Despre dificultățile din sănătate ca prestator de servicii medicale, discută în seara aceasta Corina Gluhovschi alături de Dr. Gordana Vlădulescu.
Ce funcționează în marketingul de azi – MozaiQub
septembrie 9, 2025
Astăzi vorbim despre cum se schimbă marketingul în 2025, ce canale sunt cele mai eficiente și cum să îți promovezi brandul în era digitală. La ...
România, pe ultimul loc în Europa în educație, potrivit raportului OCDE – VoxQub
septembrie 9, 2025
România rămâne codașa Europei în ceea ce privește educația, potrivit raportului anual OCDE. Datele arată că aproape o treime dintre adolescenții români și 16% dintre ...
Tarifele de parcare din Târgu Jiu, printre cele mai mari din țară – VoxQub
septembrie 9, 2025
Târgu Jiu a înregistrat o majorare semnificativă a tarifelor de parcare, devenind unul dintre orașele cu cele mai scumpe parcări din țară. Tariful orar a ...