Renunțarea la mașinile clasice

Dată

Românii care au mașini mai vechi de 15 ani ar putea primi ajutoare de la stat pentru a-și achiziționa unele noi.
Se caută soluții cât mai rapide și eficiente privind curățarea parcului auto național de automobilele vechi și poluante, iar pentru ca acest lucru să se realizeze cât mai repede, Ministrul Mediului vine cu o propunere legislativă inedită pentru șoferi. Persoanele care vor să își predea mașina veche, să primească, la schimb, o anumită sumă de bani.
Statul român dorește încurajarea la scară largă a cetățenilor în vederea renunțării la automobilele clasice, cu motoare pe benzină și motorină, în favoarea trecerii la mobilitatea electrică.
Ministrul este de părere că în România, acest lucru se va putea realiza în următorii 10-15 ani, ceea ce reprezintă o perioadă mult prea lungă.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Autostrada Lugoj-Deva, mai are de așteptat – VOX

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anuntatcă a încheiat, procesul de evaluare a ofertelor depuse pentru „Proiectare și execuție lucrări pentru obiectivul major de investiții: Autostrada Lugoj –Deva, intre Margina și Holdea.

Actualitate

Epidemiile în istorie – Marea Ciumă – MozaiQub

De milenii, omenirea luptă cu un duşman invizibil. Alături de catastrofe naturale, foamete şi războaie, micile vietăţi microscopice au punctat în paginile de istorie, devastând teritorii întinse şi punând în pericol existenţa unor popoare

Actualitate

Noi reglementări pentru consumatori – VOX

ANPC a stabilit modalitățile de aducere la cunoștința consumatorilor a informațiilor referitoare la produsele finite sau mâncărurile preparate oferite spre comercializare consumatorului, pentru consumul pe loc sau la domiciliu, de către unitățile de restaurație colectivă.

Actualitate

Cum ne incalzim in siguranta iarna aceasta? – QubArena

Sezonul rece, lantul de scumpiri, intreruperile furnizarii de agent termic sunt factori determinanti pentru cautarea solutiilor mai putin costisitoare, dar de cele mai multe ori periculoase.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru