Renaște Platoul Secu

Dată

Platoul Secu se pregătește să facă concurență în această vară zonelor de agrement de la Văliug. Aproximativ 400.000 lei vor fi investiți de administrația locală reșițeană pentru readucerea la gloria de odinioară a locației estivale aflată la mare căutare în urmă cu ani de zile. Directorul Piețe Reșița, Dorin Bistrian spune că se vor face pontoane, va fi un loc de luat masa cu șezlonguri, se vor amenaja două terenuri de badminton sau volei pe plajă și caiace ce vor putea fi închiriate. Mai mult, se vor organiza și evenimente în sezonul estival. După inaugurare, accesul în zonă se va face contra cost. Prețul de intrare va fi de 10 lei pentru o persoană.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Taj Mahal, monumentul dedicat dragostei – MozaiQub

Taj Mahal este de departe unul dintre cele mai cunoscute monumente din lume, o dovadă a rafinamentului cultural al Imperiului Mogul care a ocupat timp de 350 de ani o mare parte din subcontinentul indian, devenind în jurul anilor 1700 cea mai mare putere din zonă.

Actualitate

Cheltuielile românilor – MozaiQub

Ca structură, sursa principală a veniturlor o reprezintă salariul, cu o pondere de 70%, în timp ce 19% sunt venituri din prestaţii sociale, 6% venituri în natură, 2,1% din activităţi neagricole independente, 1,5% din agricultură, iar 1% venituri din proprietate şi vânzarea de active.

Actualitate

Un nou sistem de iluminat public – VOX

24 de străzi și bulevarde din Timișoara urmează să beneficieze de un nou sistem de iluminat.

Actualitate

Tramvaiul turistic TramTM – VOX

Tramvaiul turistic TramTM Tur iese din nou pe traseu.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru