Renaște Platoul Secu

Dată

Platoul Secu se pregătește să facă concurență în această vară zonelor de agrement de la Văliug. Aproximativ 400.000 lei vor fi investiți de administrația locală reșițeană pentru readucerea la gloria de odinioară a locației estivale aflată la mare căutare în urmă cu ani de zile. Directorul Piețe Reșița, Dorin Bistrian spune că se vor face pontoane, va fi un loc de luat masa cu șezlonguri, se vor amenaja două terenuri de badminton sau volei pe plajă și caiace ce vor putea fi închiriate. Mai mult, se vor organiza și evenimente în sezonul estival. După inaugurare, accesul în zonă se va face contra cost. Prețul de intrare va fi de 10 lei pentru o persoană.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Lifestyle

Criză alimentară globală

Fenomenele meteorologice extreme înregistrate simultan în ultimele zile pe tot globul riscă să ducă la o criză a alimentelor. Ploi în Germania, Turcia şi China, vreme foarte călduroasă în vestul Statelor Unite

Evenimente

Ziua Națională a Ambulanței

Ziua Naţională a Ambulanţei din România este marcată în fiecare an la data de 28 iulie.

Sănătate & Sport

Țigările electronice, pericol pentru tineri

Folosirea țigărilor electronice în cazul tinerilor sunt periculoase, precizează Organizația Mondială a Sănătății.

Actualitate

Jurnalul Qub – 27 iulie 2021

Titurie zilei: Pandemia la zi, Masca de protecție rămâne obligatorie, Primele rezultate ale concursului de titularizare, Angajații Termocentralei Mintia sunt șomeri.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru