Reguli stricte pe litoral – Știrile Qub

Dată

Principala regulă pe care turiștii trebuie să o respecte pe litoral rămâne în contiuare distanțarea față de persoanele din jur. Accesul pe plajele amenajate depinde de numărul sezlongurilor. Pentru a-și asigura un loc, turiștii vor putea să facă rezervări. Șezlongurile vor fi poziționate la o distanță de cel puțin doi metri, mai ales acolo unde oamenii nu fac parte din aceeași familie. De asemenea, se recomandă ca mâncarea care se vinde pe plajă să fie ambaltă. Suprafețele atinse frecvent de mai multe persoane trebuie curățate și dezinfectate zilnic, iar cei care nu pot respecta distanța trebuie să poarte măști. La punctele de plată se vor monta bariere fizice precum paravane din plastic, iar activitățile sportive sau de agrement vor fi permise doar în spații amenajate. Sectoarele de plajă lărgite vor fi dispoibile, cel mai devreme, la 1 iulie, spre nemulțumirea mai multor patroni de pe litoral.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Phoenix povestea – QubArena

Filmul Phoenix povestea are loc în 7 decembrie, la Cinema Victoria. Vorbim în această seară, de la ora 19:00, cu Nicolae Covaci, liderul formației Phoenix și Cristian Nema, regizor.

Actualitate

Diagnoza facială – QubConcept

Ce știm despre pielea noastră? De ce este important s aflăm starea de sănătate a pielii și ce produse să alegem pentru îngrijire, aflăm în această seară, la Qub Concept de la Simona Andronovici.

Actualitate

Epilepsia-o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia este o boală misterioasă ale cărei cauze nu sunt complet elucidate.

Actualitate

Produs în Banat – QubArena

Preocuparea pentru binele comunității capătă încet, încet alte dimensiuni. Oamenii încep sa înțeleagă de ce este nevoie să ne implicăm , să cerem și să fim uniți. Vorbim despre toate acestea și despre mai multe la Qub Arena, cu Cătălin Tiuch, președintele GAL Timișoara.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru