Reguli stricte pe litoral – Știrile Qub

Dată

Principala regulă pe care turiștii trebuie să o respecte pe litoral rămâne în contiuare distanțarea față de persoanele din jur. Accesul pe plajele amenajate depinde de numărul sezlongurilor. Pentru a-și asigura un loc, turiștii vor putea să facă rezervări. Șezlongurile vor fi poziționate la o distanță de cel puțin doi metri, mai ales acolo unde oamenii nu fac parte din aceeași familie. De asemenea, se recomandă ca mâncarea care se vinde pe plajă să fie ambaltă. Suprafețele atinse frecvent de mai multe persoane trebuie curățate și dezinfectate zilnic, iar cei care nu pot respecta distanța trebuie să poarte măști. La punctele de plată se vor monta bariere fizice precum paravane din plastic, iar activitățile sportive sau de agrement vor fi permise doar în spații amenajate. Sectoarele de plajă lărgite vor fi dispoibile, cel mai devreme, la 1 iulie, spre nemulțumirea mai multor patroni de pe litoral.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

MozaiQub

Cum încep cursurile la USAMVB Timișoara și la Universitatea din Craiova? – MozaiQub

Situaţia începerii anului universitar pentru studenţii Universităţii din Craiova rămâne, încă, una neclară, deciziile de organizare şi desfăşurare a cursurilor urmând a fi discutate pe parcursul zilei de astăzi, într-o şedinţă a conducerii

MozaiQub

Cum încep cursurile la Universitatea de Vest Timișoara? – MozaiQub

Universitatea de Vest din Timișoara îi așteaptă pe studenți în noul an universitar de luni, 27 septembrie. Pentru studenții din cadrul facultăților de la Universitatea de Vest cursurile încep diferit. Unii dintre ei vor merge fizic la cursuri, alții le vor susține online.

MozaiQub

Cum încep cursurile la Universitatea Politehinica Timișoara? – MozaiQub

Universitatea Politehnica Timișoara își deschide porțile pentru studenți luni, 27 septembrie. Creșterea numărului de cazuri la nivelul Timișoarei și noile restricții impuse de autorități i-a făcut pe studenți să se întrebe cum va începe noul an universitar.

Actualitate

Jurnalul Qub – 24 septembrie 2021

Titlurile zilei: Pandemia la zi, Angajații nevaccinați, testați la trei zile, Timișoara într-un program de guvernare participativă, Studenții timișoreni pot primi finanțări pentru deschiderea afacerilor

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru