Reguli stricte pe litoral – Știrile Qub

Dată

Principala regulă pe care turiștii trebuie să o respecte pe litoral rămâne în contiuare distanțarea față de persoanele din jur. Accesul pe plajele amenajate depinde de numărul sezlongurilor. Pentru a-și asigura un loc, turiștii vor putea să facă rezervări. Șezlongurile vor fi poziționate la o distanță de cel puțin doi metri, mai ales acolo unde oamenii nu fac parte din aceeași familie. De asemenea, se recomandă ca mâncarea care se vinde pe plajă să fie ambaltă. Suprafețele atinse frecvent de mai multe persoane trebuie curățate și dezinfectate zilnic, iar cei care nu pot respecta distanța trebuie să poarte măști. La punctele de plată se vor monta bariere fizice precum paravane din plastic, iar activitățile sportive sau de agrement vor fi permise doar în spații amenajate. Sectoarele de plajă lărgite vor fi dispoibile, cel mai devreme, la 1 iulie, spre nemulțumirea mai multor patroni de pe litoral.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Oamenii Naturii – QubArena

Faptele bune și energia pozitivă sunt cele care ne antrenează să clădim viitorul generațiilor viitoare. Un astfel de model este Iosif Martinescu, coordonatorul asociației Verde de Banat, invitatul Corinei Gluhovschi la QubArena din această seară.

Rata șomajului în vestul țării – MozaiQub

Rata şomajului în luna ianuarie 2023 a fost de 5,6%, valoare egală cu cea înregistrată în luna decembrie 2022, arată datele Institutului Național de Statistică.

Actualitate

Timișoara își decide prioritățile – VOX

Campania de bugetare participativă „Timişoara decide!”, ediția 2023, a intrat în linie dreaptă.

Actualitate

Aparatură nouă pentru chirurgia cataractei, la Arad – VOX

Un nou aparat pentru chirurgia cataractei funcționează în cadrul Compartimentului de Oftalmologie, de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru