Reguli stricte pe litoral – Știrile Qub

Dată

Principala regulă pe care turiștii trebuie să o respecte pe litoral rămâne în contiuare distanțarea față de persoanele din jur. Accesul pe plajele amenajate depinde de numărul sezlongurilor. Pentru a-și asigura un loc, turiștii vor putea să facă rezervări. Șezlongurile vor fi poziționate la o distanță de cel puțin doi metri, mai ales acolo unde oamenii nu fac parte din aceeași familie. De asemenea, se recomandă ca mâncarea care se vinde pe plajă să fie ambaltă. Suprafețele atinse frecvent de mai multe persoane trebuie curățate și dezinfectate zilnic, iar cei care nu pot respecta distanța trebuie să poarte măști. La punctele de plată se vor monta bariere fizice precum paravane din plastic, iar activitățile sportive sau de agrement vor fi permise doar în spații amenajate. Sectoarele de plajă lărgite vor fi dispoibile, cel mai devreme, la 1 iulie, spre nemulțumirea mai multor patroni de pe litoral.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Machu Picchu, povestea unui oraş pierdut – MozaiQub

În 24 iulie 1911, a fost redescoperit Machu Picchu, „oraşul pierdut al incaşilor”, de către arheologul american Hiram Bingham.

Actualitate

Ştefan Luchian: pictorul sufletului românesc – MozaiQub

Astăzi, 28 iunie, se împlinesc 106 de ani de la trecerea le cele veşnice a pictorului Ştefan Luchian, remarcabil reprezentant al artei moderne româneşti.

Actualitate

Seceta şi recolta din România – VOX

Seceta cauzată de temperaturile neobișnuit de mari afectează recolta din România.

Actualitate

Cele mai mici preţuri la carburanţi – VOX

La finalul acestei săptămâni, adică de la 1 iulie, se anunță ieftiniri ale carburanților. Executivul a anunțat un minus de 50 de bani atât la benzină, cât și la motorină, care ar urma să se aplice direct la pompă, cu toate acestea, preţul carburanţilor rămâne unul ridicat.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru