Reguli noi în trafic

Dată

Şoferii care circulă pe Bd-ul 16 Decembrie 1989, dinspre centrul Timişoarei spre Şagului, nu mai pot vira stânga pe Splaiul Tudor Vladimirescu, spre Pârvan, în urma modificărilor de circulaţie făcute în intersecţia de la Podul Maria.
Comisia de Circulație a decis, în urmă cu o lună, să schimbe regulile din intersecția de la coborârea de pe Podul Maria spre piața cu același nume, însă conducătorii auto nu au fost anunţaţi. Şoferii au observat zilele acestea apariţia indicatorului care îi obligă să circule doar pe direcţia înainte, iar acest lucru a stârnit discuţii şi nemulţumiri pe platformele de socializare.
Reprezentanţii Primăriei Timişoara au declarat că această măsură a fost luată pentru simplificarea funcţionării intersecţiei şi reducerea riscului de accidente, dar şi pentru prioritizarea transportului public.
Poliţiştii de la Rutieră au anunţat că în următoarele zile vor amplasa mai multe echipaje în apropierea intersecţiei pentru a se asigura că toţi şoferii respectă noua regulă.

sursă foto: www.tion.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

De ce nu învățăm din greșeli? – QubArena

Am învățat ceva din pandemie? Despre informare și dezimformare, cu prof. univ. dr.Emilian Popovici, vicepreședintele Societății Române de Epidemiologie

Actualitate

Vămile – rolul și importanța lor – MozaiQub

Istoria vămii se remarcă din antichitate, când țările au început să își stabilească granițele și să perceapă taxe pe bunurile care treceau prin acestea.

Actualitate

Funcțiile sistemului osos și cele mai frecvente afecțiuni ale acestuia – Rețeta Compensată

Durerile articulare reprezintă o reală problemă pentru persoanele suferinde deoarece provoacă dureri intense la utilizarea articulației respective, le îngustează spectrul de activități provocând inclusiv stări anxioase sau depresive.

Actualitate

Veszprem a devenit prima Capitală Europeană a Culturii – MozaiQub

Primul dintre cele trei orașe europene care vor avea în acest an titlul de Capitală Europeană a Culturii, orașul Veszprem din Ungaria, a inaugurat oficial sărbătoarea culturală, cu câteva săptămâni înaintea Timișoarei.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru