Reguli noi în trafic

Dată

Şoferii care circulă pe Bd-ul 16 Decembrie 1989, dinspre centrul Timişoarei spre Şagului, nu mai pot vira stânga pe Splaiul Tudor Vladimirescu, spre Pârvan, în urma modificărilor de circulaţie făcute în intersecţia de la Podul Maria.
Comisia de Circulație a decis, în urmă cu o lună, să schimbe regulile din intersecția de la coborârea de pe Podul Maria spre piața cu același nume, însă conducătorii auto nu au fost anunţaţi. Şoferii au observat zilele acestea apariţia indicatorului care îi obligă să circule doar pe direcţia înainte, iar acest lucru a stârnit discuţii şi nemulţumiri pe platformele de socializare.
Reprezentanţii Primăriei Timişoara au declarat că această măsură a fost luată pentru simplificarea funcţionării intersecţiei şi reducerea riscului de accidente, dar şi pentru prioritizarea transportului public.
Poliţiştii de la Rutieră au anunţat că în următoarele zile vor amplasa mai multe echipaje în apropierea intersecţiei pentru a se asigura că toţi şoferii respectă noua regulă.

sursă foto: www.tion.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 26 noiembrie 2021

Titlurile zilei: Echipamente medicale pentru Spitalul Județean din Târgu Jiu, 29 noiembrie, zi liberă, Timișorenii, așteptați la Târgul de Crăciun.

QubArena

Despre povețe și cum ne raportăm la ele – QubArena

Despre solidaritate și implicare, despre importanța rugăciunii și cum să facem față vremurilor grele în care trăim, discutăm în această ediție QubArena Alături de Protopopul Protopopiatului Ortodox Timișoara, Părintele Zaharia Pereș.

MozaiQub

Ziua Clinicii Universitare Bega – MozaiQub

Maternitatea Bega din Timișoara a primit binecuvântarea Înalt Preasfințitului Ioan Mitropolitul Banatului.

Transporturi & Turism

Termen de valabilitate al pașaportului de vaccinare

Uniunea Europeană recomandă un termen de expirare de 9 luni a pașaportului de vaccinare, pentru toți cei care vor să călătorească în țările membre.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru