Reguli noi în trafic

Dată

Şoferii care circulă pe Bd-ul 16 Decembrie 1989, dinspre centrul Timişoarei spre Şagului, nu mai pot vira stânga pe Splaiul Tudor Vladimirescu, spre Pârvan, în urma modificărilor de circulaţie făcute în intersecţia de la Podul Maria.
Comisia de Circulație a decis, în urmă cu o lună, să schimbe regulile din intersecția de la coborârea de pe Podul Maria spre piața cu același nume, însă conducătorii auto nu au fost anunţaţi. Şoferii au observat zilele acestea apariţia indicatorului care îi obligă să circule doar pe direcţia înainte, iar acest lucru a stârnit discuţii şi nemulţumiri pe platformele de socializare.
Reprezentanţii Primăriei Timişoara au declarat că această măsură a fost luată pentru simplificarea funcţionării intersecţiei şi reducerea riscului de accidente, dar şi pentru prioritizarea transportului public.
Poliţiştii de la Rutieră au anunţat că în următoarele zile vor amplasa mai multe echipaje în apropierea intersecţiei pentru a se asigura că toţi şoferii respectă noua regulă.

sursă foto: www.tion.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Ce nu știm despre Decembrie `89? – QubArena

Vorbim în această seară la QubArena, de la ora 19:00, cu cercetătorul Prof. Univ. Dr. Miodrag Milin și Prof. Dr. Adrian Kali.

Actualitate

Bujorul „floarea națională a României” – MozaiQub

Bujorul este declarat „floare naţională a României”, conform unui act normativ adoptat de Camera Deputaților.

Actualitate

Luna securității cibernetice – VOX

Octombrie este luna securității cibernetice, de 10 ani, la nivelul Uniunii Europene.

Actualitate

Îngrijirea corectă a pielii feței – MozaiQub

Ca să înțelegem tehnicile de ingrijire a pielii trebuie să cunoaștem structura și mecanismul de funcționare a acesteia.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru