Reabilitarea căilor ferate din Caraş-Severin

Dată

CFR Timişoara scoate la licitaţie o ofertă de aproape 90.000 de euro pentru lucrări de decolmatare a albiilor râurilor la podurile şi podeţele feroviare, în perioadele cu ploi abundente din cauza neasigurării secțiunii de scurgere corespunzătoare, de pe raza regionalei, dintre care, trei se află în Caraş-Severin. Cele trei poduri și podețe de pe Linia 100 Orșova-Timișoara Nord sunt între stațiile Armeniș și Teregova, respectiv Vălișoara și Valea Timișului, sunt considerate o importanță majoră.
În urma reviziilor făcute pe calea ferată s-a descoperit că există pericolul de inundaţie. Pentru a evita posibilele pericole, se vor face defrișări de vegetație; săpături manuale și mecanizate în secțiunea de scurgere a podurilor și podețelor; împrăștierea și nivelarea pământului rezultat din săpături, în afara zonei de influență a liniei acolo unde relieful zonal sau transportul o permit, se arată în anunțul publicat în sistemul electronic de achiziții publice.
Ofertele sau cererile de participare, din partea firmelor de specialitate, se pot depune până în 10 noiembrie, ora 15.

sursă foto: pressalert.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 26 noiembrie 2021

Titlurile zilei: Echipamente medicale pentru Spitalul Județean din Târgu Jiu, 29 noiembrie, zi liberă, Timișorenii, așteptați la Târgul de Crăciun.

QubArena

Despre povețe și cum ne raportăm la ele – QubArena

Despre solidaritate și implicare, despre importanța rugăciunii și cum să facem față vremurilor grele în care trăim, discutăm în această ediție QubArena Alături de Protopopul Protopopiatului Ortodox Timișoara, Părintele Zaharia Pereș.

MozaiQub

Ziua Clinicii Universitare Bega – MozaiQub

Maternitatea Bega din Timișoara a primit binecuvântarea Înalt Preasfințitului Ioan Mitropolitul Banatului.

Transporturi & Turism

Termen de valabilitate al pașaportului de vaccinare

Uniunea Europeană recomandă un termen de expirare de 9 luni a pașaportului de vaccinare, pentru toți cei care vor să călătorească în țările membre.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru