Reabilitarea căilor ferate din Caraş-Severin

Dată

CFR Timişoara scoate la licitaţie o ofertă de aproape 90.000 de euro pentru lucrări de decolmatare a albiilor râurilor la podurile şi podeţele feroviare, în perioadele cu ploi abundente din cauza neasigurării secțiunii de scurgere corespunzătoare, de pe raza regionalei, dintre care, trei se află în Caraş-Severin. Cele trei poduri și podețe de pe Linia 100 Orșova-Timișoara Nord sunt între stațiile Armeniș și Teregova, respectiv Vălișoara și Valea Timișului, sunt considerate o importanță majoră.
În urma reviziilor făcute pe calea ferată s-a descoperit că există pericolul de inundaţie. Pentru a evita posibilele pericole, se vor face defrișări de vegetație; săpături manuale și mecanizate în secțiunea de scurgere a podurilor și podețelor; împrăștierea și nivelarea pământului rezultat din săpături, în afara zonei de influență a liniei acolo unde relieful zonal sau transportul o permit, se arată în anunțul publicat în sistemul electronic de achiziții publice.
Ofertele sau cererile de participare, din partea firmelor de specialitate, se pot depune până în 10 noiembrie, ora 15.

sursă foto: pressalert.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Descoperim oameni și fapte frumoase – QubArena

Oamenii cărora le pasă sunt lângă noi și ne propunem să îi descoperim și să vorbim cu si despre ei.

Actualitate

A X-a ediție a salonului de carte Bookfest Timișoara – MozaiQub

Cea de-a X-a ediție a Salonului de Carte Bookfest Timișoara a adus la Centrul Regional de Afaceri, cele mai bune cărți ale momentului.

Actualitate

Doliu în muzica populară. A murit artistul Tiberiu Ceia – VOX

Tiberiu Ceia, artistul care reprezenta cu mândrie Banatul, a murit la 29 martie, la vârsta de 82 de ani. Artistul a trăit toată viaţa cu drag de folclor și de scenă.

Actualitate

Când consultăm medicul alergolog? – Rețeta Compensată

Într-o lume în care stresul cotidian și poluarea se intersectează tot mai des cu sisteme imunitare din ce în ce mai slăbite, numărul persoanelor afectate de diverse tipuri de alergii se află într-o continuă creștere.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru