Puncte de încărcare pentru mașinile electrice – Știrile Qub

Dată

Autorităţile intenţionează realizarea a aproximativ 3.000 puncte de încărcare pentru autovehiculele electrice pe drumurile de mare viteză, a declarat ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă. La acestea urmează să se adauge puncte de încărcare pe care Ministerul Dezvoltării le va realiza în oraşe. Mai mult, acesta a anunțat un nou sistem de taxare care va fi aplicat doar pentru autovehiculele care depăşesc 7,5 tone, precum camioanele, TIR-uri şi autocare. Pentru maşinile mici rămâne rovinieta valabilă pe timp, sistemul care a fost valabil şi până acum. Potrivit ministrului, noul sistem de taxare pentru traficul greu va fi implementat cel mai probabil la finalul anului 2023 ori începutul anului 2024. Deocamdată nu a fost stabilit preţul pe care transportatorii din România îl vor plăti, însă, noile taxe vor fi mai întâi discutate cu cei din domeniul transporturilor, a subliniat Cătălin Drulă.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Descoperim oameni și fapte frumoase – QubArena

Oamenii cărora le pasă sunt lângă noi și ne propunem să îi descoperim și să vorbim cu si despre ei.

Actualitate

A X-a ediție a salonului de carte Bookfest Timișoara – MozaiQub

Cea de-a X-a ediție a Salonului de Carte Bookfest Timișoara a adus la Centrul Regional de Afaceri, cele mai bune cărți ale momentului.

Actualitate

Doliu în muzica populară. A murit artistul Tiberiu Ceia – VOX

Tiberiu Ceia, artistul care reprezenta cu mândrie Banatul, a murit la 29 martie, la vârsta de 82 de ani. Artistul a trăit toată viaţa cu drag de folclor și de scenă.

Actualitate

Când consultăm medicul alergolog? – Rețeta Compensată

Într-o lume în care stresul cotidian și poluarea se intersectează tot mai des cu sisteme imunitare din ce în ce mai slăbite, numărul persoanelor afectate de diverse tipuri de alergii se află într-o continuă creștere.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru