Puncte de încărcare pentru mașinile electrice – Știrile Qub

Dată

Autorităţile intenţionează realizarea a aproximativ 3.000 puncte de încărcare pentru autovehiculele electrice pe drumurile de mare viteză, a declarat ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă. La acestea urmează să se adauge puncte de încărcare pe care Ministerul Dezvoltării le va realiza în oraşe. Mai mult, acesta a anunțat un nou sistem de taxare care va fi aplicat doar pentru autovehiculele care depăşesc 7,5 tone, precum camioanele, TIR-uri şi autocare. Pentru maşinile mici rămâne rovinieta valabilă pe timp, sistemul care a fost valabil şi până acum. Potrivit ministrului, noul sistem de taxare pentru traficul greu va fi implementat cel mai probabil la finalul anului 2023 ori începutul anului 2024. Deocamdată nu a fost stabilit preţul pe care transportatorii din România îl vor plăti, însă, noile taxe vor fi mai întâi discutate cu cei din domeniul transporturilor, a subliniat Cătălin Drulă.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Phoenix povestea – QubArena

Filmul Phoenix povestea are loc în 7 decembrie, la Cinema Victoria. Vorbim în această seară, de la ora 19:00, cu Nicolae Covaci, liderul formației Phoenix și Cristian Nema, regizor.

Actualitate

Diagnoza facială – QubConcept

Ce știm despre pielea noastră? De ce este important s aflăm starea de sănătate a pielii și ce produse să alegem pentru îngrijire, aflăm în această seară, la Qub Concept de la Simona Andronovici.

Actualitate

Epilepsia-o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia este o boală misterioasă ale cărei cauze nu sunt complet elucidate.

Actualitate

Produs în Banat – QubArena

Preocuparea pentru binele comunității capătă încet, încet alte dimensiuni. Oamenii încep sa înțeleagă de ce este nevoie să ne implicăm , să cerem și să fim uniți. Vorbim despre toate acestea și despre mai multe la Qub Arena, cu Cătălin Tiuch, președintele GAL Timișoara.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru