Programul de vizitare al Castelului Corvinilor se modifică

Dată

Programul de vizitare al Castelului Corvinilor se modifică începând de astăzi, trecându-se la un program mai scurt, de toamnă.
Astfel, în perioada 1 octombrie-31 martie 2022, Castelul Corvinilor poate fi vizitat de turiști lunea, între orele 12:00 și 17:00, iar de marți până duminică, inclusiv, între orele 9:00 și 17:00.
Totodată, și programul Cetății Sarmizegetusa Regia suferă modificări. Situl poate fi vizitat zilnic în perioada 1 octombrie- 30 noiembrie, între orele 9:00 și 18:00
Sarmizegetusa Regia şi Castelul Corvinilor se numără printre cele mai populare atracții turistice din vestul României. Anual, ele atrag împreună peste jumătate de milion de vizitatori. Venirea toamnei reduce însă numărul turiștilor.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Traseu de drumeție la marginea Timișoarei – VOX

„Tărâmul aventurilor” a fost amenajat lângă Timișoara, cel mai mare traseu cu obstacole din țară, cu o lungime de peste 3.000 pași.

Actualitate

Venituri salariale pentru mamele în concediu de maternitate

Mamele aflate in concediu pentru creşterea copilului pot obţine venituri de natură salarială pe perioada concediului cu condiţia ca aceste venituri să nu depăşească 6250 de lei pe an, adica de 5 ori cuantumul minim al indemnizaţiei stabilit de legislaţia aplicabilă.

Actualitate

Centru medical la Dudeștii Vechi – VOX

La Dudeștii Vechi are loc astăzi deschiderea oficială a Centrului Medical din localitate, finanțat prin Programul național de dezvoltare locală.

Actualitate

Atenție la caniculă!

Măsurile pe care trebuie să le cunoască atât angajații cat si angajatorii crează conditii de muncă optime, încredere reciprocă, dar și respectarea legilor.
Munca în condiții de caniculă este unul dintre exemple supuse atenției de către Dr. Flavius Cioca, Specialist medicina muncii

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru