Programul de vizitare al Castelului Corvinilor se modifică

Dată

Programul de vizitare al Castelului Corvinilor se modifică începând de astăzi, trecându-se la un program mai scurt, de toamnă.
Astfel, în perioada 1 octombrie-31 martie 2022, Castelul Corvinilor poate fi vizitat de turiști lunea, între orele 12:00 și 17:00, iar de marți până duminică, inclusiv, între orele 9:00 și 17:00.
Totodată, și programul Cetății Sarmizegetusa Regia suferă modificări. Situl poate fi vizitat zilnic în perioada 1 octombrie- 30 noiembrie, între orele 9:00 și 18:00
Sarmizegetusa Regia şi Castelul Corvinilor se numără printre cele mai populare atracții turistice din vestul României. Anual, ele atrag împreună peste jumătate de milion de vizitatori. Venirea toamnei reduce însă numărul turiștilor.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

România nu a intrat în Spațiul Schengen – MozaiQub

România, care așteaptă intrarea în Schengen de 11 ani, nu intră în spațiul european de liberă circulație nici de această dată, deși a avut sprijinul a 26 de state membre ale UE.

Actualitate

Premiera filmului „Phoenix – Povestea”- MozaiQub

Premiera filmului „Phoenix – Povestea” a avut loc la Timișoara, la Cinema Victoria, în prezența unui public numeros.

Actualitate

Casa lui Moș Crăciun – VOX

Casa lui Moș Crăciun s-a deschis în Parcul Central din Dumbrăvița. Cu multă bucurie și emoție, copiii l-au întâmpinat pe Moș Crăciun și s-au bucurat de prezența lui.

Actualitate

Epilepsia- o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia nu este o raritate în România. De altfel, statisticile arată că nici mai mult, nici mai puţin de jumătate de milion de români sunt afectaţi de această boală a creierului.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru