Podul de la Teregova, terminat în septembrie

Dată

Lucrările de pe podul de la Teregova vor fi finalizate la începutul lunii septembrie, anunță conducerea Direcției Regionale de Drumuri și Poduri. Lucrările de consolidare a podului au început în luna mai a acestui an, iar de atunci s-a circulat pe o singură bandă, traficul fiind dirijat cu un semafor. Cetățenii care circulă zilnic pe Podul din Teregova s-au declarat nemulțumiți de această situație și au afirmat că stau chiar și o oră și jumătate în coloană pentru a traversa tronsonul în lucru. Stadiul lucrării este de circa 60%, iar de luna viitoare se va putea circula pe ambele sensuri, au anunțat cei de la Direcția Regională de Drumuri și Poduri.

sursă foto: caon.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Cum profesionalizăm administrațiile – QubArena

Singura șansă a românilor o reprezintă profesionalizarea instituțiilor și oamenilor, strategiile de lungă durată, menținerea și punerea loc în practică, armonizarea în interesul public, între politic și administrație.

Actualitate

Greva profesorilor continuă – Vox

Profesorii intră în a doua săptămână de grevă generală după mai multe runde de negocieri între Guvern și reprezentanții sindicatelor.

Actualitate

Pro Musica – o poveste frumoasă! – QubArena

Inițiativele independente ale membrilor comunității sunt cele care asigură păstrarea patrimoniului cultural al Timișoarei. Despre un astfel de proiect frumos, despre o formație emblematica a Rock ului românesc, vorbim la QubArena, Corina Gluhovschi si regizorul Gheorghe Șfeițer si cu coordonatorul proiectului, Ilie Sârbu. Emisiunea poate fi urmărită pe canalele de cablu, pe canalul de YouTube al QubTv, pe pagina de Facebook QubTv si pe site-ul www.qubtv.ro

Actualitate

Președintele Germaniei, în premieră la Timișoara

Frank Walter Steinmeier, președintele Germaniei se află în prima sa vizită la Timișoara. După o scurtă vizită în capitală, urmată de o oprire și la Sibiu, acesta a ajuns și la Timișoara. Aici, a avut programate mai multe întâlniri.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru