Podul de la Teregova, terminat în septembrie

Dată

Lucrările de pe podul de la Teregova vor fi finalizate la începutul lunii septembrie, anunță conducerea Direcției Regionale de Drumuri și Poduri. Lucrările de consolidare a podului au început în luna mai a acestui an, iar de atunci s-a circulat pe o singură bandă, traficul fiind dirijat cu un semafor. Cetățenii care circulă zilnic pe Podul din Teregova s-au declarat nemulțumiți de această situație și au afirmat că stau chiar și o oră și jumătate în coloană pentru a traversa tronsonul în lucru. Stadiul lucrării este de circa 60%, iar de luna viitoare se va putea circula pe ambele sensuri, au anunțat cei de la Direcția Regională de Drumuri și Poduri.

sursă foto: caon.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Machu Picchu, povestea unui oraş pierdut – MozaiQub

În 24 iulie 1911, a fost redescoperit Machu Picchu, „oraşul pierdut al incaşilor”, de către arheologul american Hiram Bingham.

Actualitate

Ştefan Luchian: pictorul sufletului românesc – MozaiQub

Astăzi, 28 iunie, se împlinesc 106 de ani de la trecerea le cele veşnice a pictorului Ştefan Luchian, remarcabil reprezentant al artei moderne româneşti.

Actualitate

Seceta şi recolta din România – VOX

Seceta cauzată de temperaturile neobișnuit de mari afectează recolta din România.

Actualitate

Cele mai mici preţuri la carburanţi – VOX

La finalul acestei săptămâni, adică de la 1 iulie, se anunță ieftiniri ale carburanților. Executivul a anunțat un minus de 50 de bani atât la benzină, cât și la motorină, care ar urma să se aplice direct la pompă, cu toate acestea, preţul carburanţilor rămâne unul ridicat.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru