Podul de la Teregova, terminat în septembrie

Dată

Lucrările de pe podul de la Teregova vor fi finalizate la începutul lunii septembrie, anunță conducerea Direcției Regionale de Drumuri și Poduri. Lucrările de consolidare a podului au început în luna mai a acestui an, iar de atunci s-a circulat pe o singură bandă, traficul fiind dirijat cu un semafor. Cetățenii care circulă zilnic pe Podul din Teregova s-au declarat nemulțumiți de această situație și au afirmat că stau chiar și o oră și jumătate în coloană pentru a traversa tronsonul în lucru. Stadiul lucrării este de circa 60%, iar de luna viitoare se va putea circula pe ambele sensuri, au anunțat cei de la Direcția Regională de Drumuri și Poduri.

sursă foto: caon.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

MozaiQub

Cum încep cursurile la USAMVB Timișoara și la Universitatea din Craiova? – MozaiQub

Situaţia începerii anului universitar pentru studenţii Universităţii din Craiova rămâne, încă, una neclară, deciziile de organizare şi desfăşurare a cursurilor urmând a fi discutate pe parcursul zilei de astăzi, într-o şedinţă a conducerii

MozaiQub

Cum încep cursurile la Universitatea de Vest Timișoara? – MozaiQub

Universitatea de Vest din Timișoara îi așteaptă pe studenți în noul an universitar de luni, 27 septembrie. Pentru studenții din cadrul facultăților de la Universitatea de Vest cursurile încep diferit. Unii dintre ei vor merge fizic la cursuri, alții le vor susține online.

MozaiQub

Cum încep cursurile la Universitatea Politehinica Timișoara? – MozaiQub

Universitatea Politehnica Timișoara își deschide porțile pentru studenți luni, 27 septembrie. Creșterea numărului de cazuri la nivelul Timișoarei și noile restricții impuse de autorități i-a făcut pe studenți să se întrebe cum va începe noul an universitar.

Actualitate

Jurnalul Qub – 24 septembrie 2021

Titlurile zilei: Pandemia la zi, Angajații nevaccinați, testați la trei zile, Timișoara într-un program de guvernare participativă, Studenții timișoreni pot primi finanțări pentru deschiderea afacerilor

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru