Plimbări cu Mocănița

Dată

Mocănița de la Crișcior pornește și pe timpul verii pentru a plimba turiștii. Trenul va circula din 8 iulie până în 10 septembrie, în fiecare zi de joi și vineri. Se va pleca din Gara Crișcior la orele 11:00, 13:00 și 15:00 și din Gara Brad la orele 12:00, 14:00 și 16:00. Plimbările se fac cu rezervare și cu un număr minim de persoane. Mocănița pornește cu cel puțin 20 de călători, iar dacă nu se strâng cele 20 de persoane cursa va fi anulată, iar programul se poate modifica. Cei 7 kilometri care sunt străbătuți de mocăniță între Brad și Crișcior sunt parcurși în 45 de minute.
Prețul unui bilet dus-întors este de 25 de lei pentru adulți și 15 lei pentru copii. Cei care doresc să facă o plimbare cu trenul de epocă pot face rezervări la numărul de telefon 0730759993. Pe lângă plimbarea cu Mocănița, turiștii mai pot vizita Atelierul de locomotive din Crișcior și Muzeul Aurului din Brad, unic în Europa.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

MozaiQub

Cum încep cursurile la USAMVB Timișoara și la Universitatea din Craiova? – MozaiQub

Situaţia începerii anului universitar pentru studenţii Universităţii din Craiova rămâne, încă, una neclară, deciziile de organizare şi desfăşurare a cursurilor urmând a fi discutate pe parcursul zilei de astăzi, într-o şedinţă a conducerii

MozaiQub

Cum încep cursurile la Universitatea de Vest Timișoara? – MozaiQub

Universitatea de Vest din Timișoara îi așteaptă pe studenți în noul an universitar de luni, 27 septembrie. Pentru studenții din cadrul facultăților de la Universitatea de Vest cursurile încep diferit. Unii dintre ei vor merge fizic la cursuri, alții le vor susține online.

MozaiQub

Cum încep cursurile la Universitatea Politehinica Timișoara? – MozaiQub

Universitatea Politehnica Timișoara își deschide porțile pentru studenți luni, 27 septembrie. Creșterea numărului de cazuri la nivelul Timișoarei și noile restricții impuse de autorități i-a făcut pe studenți să se întrebe cum va începe noul an universitar.

Actualitate

Jurnalul Qub – 24 septembrie 2021

Titlurile zilei: Pandemia la zi, Angajații nevaccinați, testați la trei zile, Timișoara într-un program de guvernare participativă, Studenții timișoreni pot primi finanțări pentru deschiderea afacerilor

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru