Plimbări cu Mocănița

Dată

Mocănița de la Crișcior pornește și pe timpul verii pentru a plimba turiștii. Trenul va circula din 8 iulie până în 10 septembrie, în fiecare zi de joi și vineri. Se va pleca din Gara Crișcior la orele 11:00, 13:00 și 15:00 și din Gara Brad la orele 12:00, 14:00 și 16:00. Plimbările se fac cu rezervare și cu un număr minim de persoane. Mocănița pornește cu cel puțin 20 de călători, iar dacă nu se strâng cele 20 de persoane cursa va fi anulată, iar programul se poate modifica. Cei 7 kilometri care sunt străbătuți de mocăniță între Brad și Crișcior sunt parcurși în 45 de minute.
Prețul unui bilet dus-întors este de 25 de lei pentru adulți și 15 lei pentru copii. Cei care doresc să facă o plimbare cu trenul de epocă pot face rezervări la numărul de telefon 0730759993. Pe lângă plimbarea cu Mocănița, turiștii mai pot vizita Atelierul de locomotive din Crișcior și Muzeul Aurului din Brad, unic în Europa.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Machu Picchu, povestea unui oraş pierdut – MozaiQub

În 24 iulie 1911, a fost redescoperit Machu Picchu, „oraşul pierdut al incaşilor”, de către arheologul american Hiram Bingham.

Actualitate

Ştefan Luchian: pictorul sufletului românesc – MozaiQub

Astăzi, 28 iunie, se împlinesc 106 de ani de la trecerea le cele veşnice a pictorului Ştefan Luchian, remarcabil reprezentant al artei moderne româneşti.

Actualitate

Seceta şi recolta din România – VOX

Seceta cauzată de temperaturile neobișnuit de mari afectează recolta din România.

Actualitate

Cele mai mici preţuri la carburanţi – VOX

La finalul acestei săptămâni, adică de la 1 iulie, se anunță ieftiniri ale carburanților. Executivul a anunțat un minus de 50 de bani atât la benzină, cât și la motorină, care ar urma să se aplice direct la pompă, cu toate acestea, preţul carburanţilor rămâne unul ridicat.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru