Plimbări cu Mocănița

Dată

Mocănița de la Crișcior pornește și pe timpul verii pentru a plimba turiștii. Trenul va circula din 8 iulie până în 10 septembrie, în fiecare zi de joi și vineri. Se va pleca din Gara Crișcior la orele 11:00, 13:00 și 15:00 și din Gara Brad la orele 12:00, 14:00 și 16:00. Plimbările se fac cu rezervare și cu un număr minim de persoane. Mocănița pornește cu cel puțin 20 de călători, iar dacă nu se strâng cele 20 de persoane cursa va fi anulată, iar programul se poate modifica. Cei 7 kilometri care sunt străbătuți de mocăniță între Brad și Crișcior sunt parcurși în 45 de minute.
Prețul unui bilet dus-întors este de 25 de lei pentru adulți și 15 lei pentru copii. Cei care doresc să facă o plimbare cu trenul de epocă pot face rezervări la numărul de telefon 0730759993. Pe lângă plimbarea cu Mocănița, turiștii mai pot vizita Atelierul de locomotive din Crișcior și Muzeul Aurului din Brad, unic în Europa.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

România nu a intrat în Spațiul Schengen – MozaiQub

România, care așteaptă intrarea în Schengen de 11 ani, nu intră în spațiul european de liberă circulație nici de această dată, deși a avut sprijinul a 26 de state membre ale UE.

Actualitate

Premiera filmului „Phoenix – Povestea”- MozaiQub

Premiera filmului „Phoenix – Povestea” a avut loc la Timișoara, la Cinema Victoria, în prezența unui public numeros.

Actualitate

Casa lui Moș Crăciun – VOX

Casa lui Moș Crăciun s-a deschis în Parcul Central din Dumbrăvița. Cu multă bucurie și emoție, copiii l-au întâmpinat pe Moș Crăciun și s-au bucurat de prezența lui.

Actualitate

Epilepsia- o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia nu este o raritate în România. De altfel, statisticile arată că nici mai mult, nici mai puţin de jumătate de milion de români sunt afectaţi de această boală a creierului.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru