Peștera Comarnic deschisă

Dată

Peştera Comarnic din Parcul Naţional Semenic-Cheile Caraşului poate fi din nou vizitată din această lună de pasionații de subteran și de stalagmite. Descoperită în anul 1856, este una dintre cele mai mari şi mai spectaculoase peşteri din Banat. Din anul 1983 a fost inclusă în patrimoniul Parcului Naţional Semenic. Pentru cei ce doresc să viziteze Peştera Comarnic, programul este cuprins în intervalele orare 10:30-12:30, 13:00-15:00, 15:30-17:30. Turiştii sunt sfătuiți să aibă încălţăminte adecvată pentru drumeţiile pe munte. În zilele de sâmbătă şi duminică se asigură un ghid turistic, iar grupul trebuie să fie format din minim 5 persoane. Tariful de vizitare este de 15 lei pentru adulţi şi 10 lei pentru copii, elevi şi studenţi.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Phoenix povestea – QubArena

Filmul Phoenix povestea are loc în 7 decembrie, la Cinema Victoria. Vorbim în această seară, de la ora 19:00, cu Nicolae Covaci, liderul formației Phoenix și Cristian Nema, regizor.

Actualitate

Diagnoza facială – QubConcept

Ce știm despre pielea noastră? De ce este important s aflăm starea de sănătate a pielii și ce produse să alegem pentru îngrijire, aflăm în această seară, la Qub Concept de la Simona Andronovici.

Actualitate

Epilepsia-o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia este o boală misterioasă ale cărei cauze nu sunt complet elucidate.

Actualitate

Produs în Banat – QubArena

Preocuparea pentru binele comunității capătă încet, încet alte dimensiuni. Oamenii încep sa înțeleagă de ce este nevoie să ne implicăm , să cerem și să fim uniți. Vorbim despre toate acestea și despre mai multe la Qub Arena, cu Cătălin Tiuch, președintele GAL Timișoara.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru