Pericolele din Sarmisegetusa Regia

Dată

Zeci de mii de oameni care vizitează anual Sarmizegetusa Regia, sunt avertizați asupra pericolelor din cetate. Este interzisă hrănirea urşilor, iar turiştii care vin aici sunt rugaţi să nu părăsească traseele de vizitare, avertizează reprezentanţii sitului. În Sarmizegetusa Regia au fost montate panouri de avertizare şi cu privire la prezența viperelor, mai ales în perioada verii. În ultimii ani, au fost multe accidente cauzate de prăbuşirea unor copaci, iar turiştii sunt îndemnați, încă de la intrarea în sit, să circule cu prudenţă în zona împădurită, deoarece pot cădea copaci sau crengi. În caz de furtună, nu doar copacii reprezintă un risc pentru vizitatori, dar şi fulgerele.
Pentru a face față situațiilor neașteptate, din luna mai, în cetate, a fost înființat un punct de prim ajutor care funcţionează în zilele de weekend.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Phoenix povestea – QubArena

Filmul Phoenix povestea are loc în 7 decembrie, la Cinema Victoria. Vorbim în această seară, de la ora 19:00, cu Nicolae Covaci, liderul formației Phoenix și Cristian Nema, regizor.

Actualitate

Diagnoza facială – QubConcept

Ce știm despre pielea noastră? De ce este important s aflăm starea de sănătate a pielii și ce produse să alegem pentru îngrijire, aflăm în această seară, la Qub Concept de la Simona Andronovici.

Actualitate

Epilepsia-o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia este o boală misterioasă ale cărei cauze nu sunt complet elucidate.

Actualitate

Produs în Banat – QubArena

Preocuparea pentru binele comunității capătă încet, încet alte dimensiuni. Oamenii încep sa înțeleagă de ce este nevoie să ne implicăm , să cerem și să fim uniți. Vorbim despre toate acestea și despre mai multe la Qub Arena, cu Cătălin Tiuch, președintele GAL Timișoara.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru