Pericolele din Sarmisegetusa Regia

Dată

Zeci de mii de oameni care vizitează anual Sarmizegetusa Regia, sunt avertizați asupra pericolelor din cetate. Este interzisă hrănirea urşilor, iar turiştii care vin aici sunt rugaţi să nu părăsească traseele de vizitare, avertizează reprezentanţii sitului. În Sarmizegetusa Regia au fost montate panouri de avertizare şi cu privire la prezența viperelor, mai ales în perioada verii. În ultimii ani, au fost multe accidente cauzate de prăbuşirea unor copaci, iar turiştii sunt îndemnați, încă de la intrarea în sit, să circule cu prudenţă în zona împădurită, deoarece pot cădea copaci sau crengi. În caz de furtună, nu doar copacii reprezintă un risc pentru vizitatori, dar şi fulgerele.
Pentru a face față situațiilor neașteptate, din luna mai, în cetate, a fost înființat un punct de prim ajutor care funcţionează în zilele de weekend.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 15 octombrie 2021

Titlurile zilei: Nevoie de sânge la Timișoara, Noul regulament al locurilor de parcare, Vaccinarea antigripală, întârzie să înceapă, Certificatul verde devine obligatoriu în Italia.

Politică & Administrație

Lucrări de reabilitare scoase la licitație

Lucrări de reabilitare scoase la licitație de către Universitatea de Medicină și Farmacie din Craiova.

Sănătate & Sport

Vaccinarea antigripală întârzie să înceapă

Campania gratuită de vaccinare împotriva gripei sezoniere trebuia să înceapă de cel puțin 2 săptămâni

Sănătate & Sport

Tot mai mulți români consumă droguri

Numărul românilor care consumă droguri continuă să crească, ajugand la apoximativ un milion.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru