Noi restricții pentru intrarea în Franța

Dată

Noi condiții de intrare în Franța sunt anunțate pentru cetățenii români .
Aceștia pot intra în țară doar dacă au teste PCR sau antigen făcute cu cel mult 24 de ore înainte, dacă sunt vaccinați sau trecuți prin boală. Dovada imunizării este valabilă dacă au trecut cel puțin 7 zile de la a doua doză, 28 de zile în cazul vaccinurilor cu doză unică şi 7 zile de la doza făcută în cazul persoanelor care au fost infectate cu virusul SARS-CoV-2.
Copiii cu vârsta de până la 12 ani sunt exceptați de la această măsură.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Traseu de drumeție la marginea Timișoarei – VOX

„Tărâmul aventurilor” a fost amenajat lângă Timișoara, cel mai mare traseu cu obstacole din țară, cu o lungime de peste 3.000 pași.

Actualitate

Venituri salariale pentru mamele în concediu de maternitate

Mamele aflate in concediu pentru creşterea copilului pot obţine venituri de natură salarială pe perioada concediului cu condiţia ca aceste venituri să nu depăşească 6250 de lei pe an, adica de 5 ori cuantumul minim al indemnizaţiei stabilit de legislaţia aplicabilă.

Actualitate

Centru medical la Dudeștii Vechi – VOX

La Dudeștii Vechi are loc astăzi deschiderea oficială a Centrului Medical din localitate, finanțat prin Programul național de dezvoltare locală.

Actualitate

Atenție la caniculă!

Măsurile pe care trebuie să le cunoască atât angajații cat si angajatorii crează conditii de muncă optime, încredere reciprocă, dar și respectarea legilor.
Munca în condiții de caniculă este unul dintre exemple supuse atenției de către Dr. Flavius Cioca, Specialist medicina muncii

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru