Noi restricții în Spania și Grecia

Dată

Numărul românilor care își planifică concediile la mare pe plajele din Europa a crescut. Turiștii români se îndreaptă tot mai mult spre destinații din Grecia, Spania, Croația și Italia. În ultima perioadă au fost impuse noi măsuri de relaxare pentru a atrage cât mai mulți turiști. Cu toate acestea, țări precum Spania și Grecia sunt nevoite să reintroducă restricții pentru a opri creșterea cazurilor de Covid-19. În Spania, regiunea Catalonia va închide discotecile și locurile de divertisment pe timpul nopții, iar în cazul evenimentelor cu peste 500 de persoane, va fi nevoie fie de un test antigen sau PCR negativ, fie de un certificat de vaccinare. Numărul noilor cazuri de COVID-19 în Grecia a crescut mai mult decât dublu marţi, 6 iulie faţă de ziua precedentă, după săptămâni întregi de scădere constantă. Multe dintre noile infectări sunt în rândul tinerilor. Reamintim că, la intrarea în Grecia, condițiile de trecere a frontierei au rămas aceleași, iar estarea la punctele de trecere a graniței se va face aleatoriu, ca până acum.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Taj Mahal, monumentul dedicat dragostei – MozaiQub

Taj Mahal este de departe unul dintre cele mai cunoscute monumente din lume, o dovadă a rafinamentului cultural al Imperiului Mogul care a ocupat timp de 350 de ani o mare parte din subcontinentul indian, devenind în jurul anilor 1700 cea mai mare putere din zonă.

Actualitate

Cheltuielile românilor – MozaiQub

Ca structură, sursa principală a veniturlor o reprezintă salariul, cu o pondere de 70%, în timp ce 19% sunt venituri din prestaţii sociale, 6% venituri în natură, 2,1% din activităţi neagricole independente, 1,5% din agricultură, iar 1% venituri din proprietate şi vânzarea de active.

Actualitate

Un nou sistem de iluminat public – VOX

24 de străzi și bulevarde din Timișoara urmează să beneficieze de un nou sistem de iluminat.

Actualitate

Tramvaiul turistic TramTM – VOX

Tramvaiul turistic TramTM Tur iese din nou pe traseu.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru