Noi restricții în Spania și Grecia

Dată

Numărul românilor care își planifică concediile la mare pe plajele din Europa a crescut. Turiștii români se îndreaptă tot mai mult spre destinații din Grecia, Spania, Croația și Italia. În ultima perioadă au fost impuse noi măsuri de relaxare pentru a atrage cât mai mulți turiști. Cu toate acestea, țări precum Spania și Grecia sunt nevoite să reintroducă restricții pentru a opri creșterea cazurilor de Covid-19. În Spania, regiunea Catalonia va închide discotecile și locurile de divertisment pe timpul nopții, iar în cazul evenimentelor cu peste 500 de persoane, va fi nevoie fie de un test antigen sau PCR negativ, fie de un certificat de vaccinare. Numărul noilor cazuri de COVID-19 în Grecia a crescut mai mult decât dublu marţi, 6 iulie faţă de ziua precedentă, după săptămâni întregi de scădere constantă. Multe dintre noile infectări sunt în rândul tinerilor. Reamintim că, la intrarea în Grecia, condițiile de trecere a frontierei au rămas aceleași, iar estarea la punctele de trecere a graniței se va face aleatoriu, ca până acum.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Cum recuperăm adevărul Revoluției din Decembrie 1989? – QubArena

IRRD ar putea să devină inițiatorul scoaterii adevărului la suprafață despre Decembrie 1989.

Actualitate

Istoria capitalelor culturale – MozaiQub

Programul Capitala Culturala a Europei a apărut/ a fost înființat/ a luat naștere în 1985, când ministrul grec al culturii, Melina Mercouri, și ministrul francez al culturii, Jack Lang, au propus ideea de a desemna anual un oraș ca simbol cultural al Uniunii Europene.

Actualitate

Cum aducem turiști în Timișoara? – QubArena

Cum aducem turiștii străini în Timișoara și care sunt principalele provocări ale demersurilor? Aflăm la QubArena în această, de la ora 19:00 de la reprezentanții agențiilor de incoming din România.

Actualitate

Violența școlară – prevenție și intervenție – MozaiQub

Violenţa este una dintre marile probleme ale lumii contemporane.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru