Noi restricții în Spania și Grecia

Dată

Numărul românilor care își planifică concediile la mare pe plajele din Europa a crescut. Turiștii români se îndreaptă tot mai mult spre destinații din Grecia, Spania, Croația și Italia. În ultima perioadă au fost impuse noi măsuri de relaxare pentru a atrage cât mai mulți turiști. Cu toate acestea, țări precum Spania și Grecia sunt nevoite să reintroducă restricții pentru a opri creșterea cazurilor de Covid-19. În Spania, regiunea Catalonia va închide discotecile și locurile de divertisment pe timpul nopții, iar în cazul evenimentelor cu peste 500 de persoane, va fi nevoie fie de un test antigen sau PCR negativ, fie de un certificat de vaccinare. Numărul noilor cazuri de COVID-19 în Grecia a crescut mai mult decât dublu marţi, 6 iulie faţă de ziua precedentă, după săptămâni întregi de scădere constantă. Multe dintre noile infectări sunt în rândul tinerilor. Reamintim că, la intrarea în Grecia, condițiile de trecere a frontierei au rămas aceleași, iar estarea la punctele de trecere a graniței se va face aleatoriu, ca până acum.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

România nu a intrat în Spațiul Schengen – MozaiQub

România, care așteaptă intrarea în Schengen de 11 ani, nu intră în spațiul european de liberă circulație nici de această dată, deși a avut sprijinul a 26 de state membre ale UE.

Actualitate

Premiera filmului „Phoenix – Povestea”- MozaiQub

Premiera filmului „Phoenix – Povestea” a avut loc la Timișoara, la Cinema Victoria, în prezența unui public numeros.

Actualitate

Casa lui Moș Crăciun – VOX

Casa lui Moș Crăciun s-a deschis în Parcul Central din Dumbrăvița. Cu multă bucurie și emoție, copiii l-au întâmpinat pe Moș Crăciun și s-au bucurat de prezența lui.

Actualitate

Epilepsia- o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia nu este o raritate în România. De altfel, statisticile arată că nici mai mult, nici mai puţin de jumătate de milion de români sunt afectaţi de această boală a creierului.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru