Noi puncte de trecere a frontierei cu Ungaria

Dată

Două puncte de trecere suplimentare vor fi deschise la frontiera cu Ungaria, în judeţul Arad. Acestea vor fi la Variaşul Mic şi Nădlac III, urmând să fie preluat o parte din traficul de la frontieră.
Purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Arad, Andrei Dincă, precizează că cele două puncte sunt deschise în funcţie de numărul de călători care ajung la graniţa română.
În weekend-ul care a trecut, prin cele mai importante puncte de trecere aflate în judeţul Arad – Nădlac I şi Nădlac II – au intrat în România aproximativ 50.000 de persoane, în 48 de ore.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Deschiderea Timișoara 2023 – MozaiQub

Deschiderea oficială a programului Timişoara Capitală Culturală Europeană 2023, care are loc pe 17-19 februarie, este precedată de o diversitate de evenimente care invită publicul să intre în atmosfera de sărbătoare culturală.

Actualitate

Garda de la Timișoara – QubArena

Ceremonial de schimbare a gărzii la Timișoara.

Actualitate

Victimele traficului de persoane – MozaiQub

De mai bine de 15 ani, România este țara europeană cu cel mai mare număr de cetățeni UE victime ale traficului de persoane și cu grupări de infracționalitate organizată în continuă creștere, care acționează tot mai sofisticat, unele fiind conectate la rețele internaționale puternice

Actualitate

Ce strategie de promovare are Timișul? – QubArena

Promovarea și dezvoltarea turismului județului Timiș sunt priorități.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru