Nivel de alertă ridicat

Dată

Ministerul Afacerilor Externe informează că a fost reevaluat şi ridicat nivelul de alertă pentru Palestina şi Israel, pe fondul deteriorării situaţiei de securitate din zonă. Autorităţile recomandă românilor să nu călătorească în Fâşia Gaza şi să evite călătoriile în Ierusalim. De asemenea, Ministerul Afacerilor Externe atenționează cetăţenii români care se află deja în Palestina şi Statul Israel să respecte cu stricteţe recomandările autorităţilor locale, să se adreseze Oficiului de Reprezentare al României la Ramallah sau Ambasadei României la Tel Aviv să îşi anunţe prezenţa în regiune, să urmărească mass-media locale pentru a cunoaşte şi evita zonele cu o situaţie de securitate critică și să evite deplasările în zona de sud a Statului Israel, precum şi zonele aglomerate, în care se desfăşoară mitinguri, manifestaţii publice ori alte acţiuni de stradă.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Machu Picchu, povestea unui oraş pierdut – MozaiQub

În 24 iulie 1911, a fost redescoperit Machu Picchu, „oraşul pierdut al incaşilor”, de către arheologul american Hiram Bingham.

Actualitate

Ştefan Luchian: pictorul sufletului românesc – MozaiQub

Astăzi, 28 iunie, se împlinesc 106 de ani de la trecerea le cele veşnice a pictorului Ştefan Luchian, remarcabil reprezentant al artei moderne româneşti.

Actualitate

Seceta şi recolta din România – VOX

Seceta cauzată de temperaturile neobișnuit de mari afectează recolta din România.

Actualitate

Cele mai mici preţuri la carburanţi – VOX

La finalul acestei săptămâni, adică de la 1 iulie, se anunță ieftiniri ale carburanților. Executivul a anunțat un minus de 50 de bani atât la benzină, cât și la motorină, care ar urma să se aplice direct la pompă, cu toate acestea, preţul carburanţilor rămâne unul ridicat.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru