Nivel de alertă ridicat

Dată

Ministerul Afacerilor Externe informează că a fost reevaluat şi ridicat nivelul de alertă pentru Palestina şi Israel, pe fondul deteriorării situaţiei de securitate din zonă. Autorităţile recomandă românilor să nu călătorească în Fâşia Gaza şi să evite călătoriile în Ierusalim. De asemenea, Ministerul Afacerilor Externe atenționează cetăţenii români care se află deja în Palestina şi Statul Israel să respecte cu stricteţe recomandările autorităţilor locale, să se adreseze Oficiului de Reprezentare al României la Ramallah sau Ambasadei României la Tel Aviv să îşi anunţe prezenţa în regiune, să urmărească mass-media locale pentru a cunoaşte şi evita zonele cu o situaţie de securitate critică și să evite deplasările în zona de sud a Statului Israel, precum şi zonele aglomerate, în care se desfăşoară mitinguri, manifestaţii publice ori alte acţiuni de stradă.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

MozaiQub

Cum încep cursurile la USAMVB Timișoara și la Universitatea din Craiova? – MozaiQub

Situaţia începerii anului universitar pentru studenţii Universităţii din Craiova rămâne, încă, una neclară, deciziile de organizare şi desfăşurare a cursurilor urmând a fi discutate pe parcursul zilei de astăzi, într-o şedinţă a conducerii

MozaiQub

Cum încep cursurile la Universitatea de Vest Timișoara? – MozaiQub

Universitatea de Vest din Timișoara îi așteaptă pe studenți în noul an universitar de luni, 27 septembrie. Pentru studenții din cadrul facultăților de la Universitatea de Vest cursurile încep diferit. Unii dintre ei vor merge fizic la cursuri, alții le vor susține online.

MozaiQub

Cum încep cursurile la Universitatea Politehinica Timișoara? – MozaiQub

Universitatea Politehnica Timișoara își deschide porțile pentru studenți luni, 27 septembrie. Creșterea numărului de cazuri la nivelul Timișoarei și noile restricții impuse de autorități i-a făcut pe studenți să se întrebe cum va începe noul an universitar.

Actualitate

Jurnalul Qub – 24 septembrie 2021

Titlurile zilei: Pandemia la zi, Angajații nevaccinați, testați la trei zile, Timișoara într-un program de guvernare participativă, Studenții timișoreni pot primi finanțări pentru deschiderea afacerilor

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru