Malta a inclus România în zona roșie

Dată

Malta a inclus România, alături de alte state, în zona roșie și solicită românilor, la intrare, dovada vaccinării. Malta intenționa inițial să-și închidă frontierele pentru persoanele nevaccinate. Autoritățile au decis să clasifice statele sau zonele de proveniență a persoanelor care sosesc în republică în funcție de gradul de răspândire a virusului SARS-CoV-2. Persoanele cu vârsta peste 12 ani care sosesc din România trebuie să prezinte dovada completării unui formular electronic, a unui formular național maltez și dovada efectuării vaccinului împotriva COVID-19, cu condiția să fi trecut cel puțin 14 zile de la administrarea celei de-a doua doze. Chiar și în situația prezentării unui test molecular negativ tip PCR, persoanele vor rămâne în carantină 14 zile, la un hotel ales de autorități. Sunt exceptați de la măsura prezentării testului molecular negativ și de la măsura carantinării copiii cu vârsta de până la 5 ani. Pe teritoriul maltez sunt recunoscute vaccinurile Pfizer-BioNTech, Moderna, AstraZeneca, Johnson&Johnson. Ministerul Afacerilor Externe recomandă ca oamenii să se informeze înaintea deplasării în Republica Malta de pe pagina: http://www.mae.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Cum profesionalizăm administrațiile – QubArena

Singura șansă a românilor o reprezintă profesionalizarea instituțiilor și oamenilor, strategiile de lungă durată, menținerea și punerea loc în practică, armonizarea în interesul public, între politic și administrație.

Actualitate

Greva profesorilor continuă – Vox

Profesorii intră în a doua săptămână de grevă generală după mai multe runde de negocieri între Guvern și reprezentanții sindicatelor.

Actualitate

Pro Musica – o poveste frumoasă! – QubArena

Inițiativele independente ale membrilor comunității sunt cele care asigură păstrarea patrimoniului cultural al Timișoarei. Despre un astfel de proiect frumos, despre o formație emblematica a Rock ului românesc, vorbim la QubArena, Corina Gluhovschi si regizorul Gheorghe Șfeițer si cu coordonatorul proiectului, Ilie Sârbu. Emisiunea poate fi urmărită pe canalele de cablu, pe canalul de YouTube al QubTv, pe pagina de Facebook QubTv si pe site-ul www.qubtv.ro

Actualitate

Președintele Germaniei, în premieră la Timișoara

Frank Walter Steinmeier, președintele Germaniei se află în prima sa vizită la Timișoara. După o scurtă vizită în capitală, urmată de o oprire și la Sibiu, acesta a ajuns și la Timișoara. Aici, a avut programate mai multe întâlniri.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru