Mai puține restricții

Dată

S-au ridicat restricţiile de circulaţie pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 t pe reţeaua rutieră din Caraş Severin, Timiş, Arad, Hunedoara și încă 15 județe. Totodată, restricțiile au rămas valabile în 22 de județe afectate de caniculă dintre care și Mehedinți, Gorj și Dolj.
Sunt exceptate de la această măsură transporturile de persoane, transporturile de animale vii şi de produse perisabile de origine animală şi vegetală, dar şi maşinile de intervenţie.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Oamenii Naturii – QubArena

Faptele bune și energia pozitivă sunt cele care ne antrenează să clădim viitorul generațiilor viitoare. Un astfel de model este Iosif Martinescu, coordonatorul asociației Verde de Banat, invitatul Corinei Gluhovschi la QubArena din această seară.

Rata șomajului în vestul țării – MozaiQub

Rata şomajului în luna ianuarie 2023 a fost de 5,6%, valoare egală cu cea înregistrată în luna decembrie 2022, arată datele Institutului Național de Statistică.

Actualitate

Timișoara își decide prioritățile – VOX

Campania de bugetare participativă „Timişoara decide!”, ediția 2023, a intrat în linie dreaptă.

Actualitate

Aparatură nouă pentru chirurgia cataractei, la Arad – VOX

Un nou aparat pentru chirurgia cataractei funcționează în cadrul Compartimentului de Oftalmologie, de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru