Lucrări pe A1 Timişoara- Arad

Dată

Se fac lucrări pe A1, în două puncte de pe autostradă, iar traficul va fi restricţionat până în această seară. Astfel, la Orţişoara, pe sensul de mers Timişoara-Arad se efectuează lucrări de reparații la dispozitivele de acoperire a rosturilor de dilatație, iar circulaţia este închisă pe banda de urgenţă şi banda 1. Şoferii vor circula, până în această seara la ora 17:00, doar pe banda 2. Tot până la aceeaşi oră au loc lucrări de reparații cu mixtură caldă, la Pecica, sensul spre Nădlac, conform anunţului făcut de reprezentanţii Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri.
Șoferii sunt sfătuiți să reducă viteza în zona de lucrări și să acorde atenție indicațiilor semnalizate.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Deschiderea Timișoara 2023 – MozaiQub

Deschiderea oficială a programului Timişoara Capitală Culturală Europeană 2023, care are loc pe 17-19 februarie, este precedată de o diversitate de evenimente care invită publicul să intre în atmosfera de sărbătoare culturală.

Actualitate

Garda de la Timișoara – QubArena

Ceremonial de schimbare a gărzii la Timișoara.

Actualitate

Victimele traficului de persoane – MozaiQub

De mai bine de 15 ani, România este țara europeană cu cel mai mare număr de cetățeni UE victime ale traficului de persoane și cu grupări de infracționalitate organizată în continuă creștere, care acționează tot mai sofisticat, unele fiind conectate la rețele internaționale puternice

Actualitate

Ce strategie de promovare are Timișul? – QubArena

Promovarea și dezvoltarea turismului județului Timiș sunt priorități.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru