Litoralul pentru toți – Știrile Qub

Dată

Programul „Litoralul pentru toți” începe vinerea aceasta, în 21 mai. Prin intermediul programului, românii își pot petrece un sejur pe litoralul românesc cu tarife pornind de la 40 de lei pe noapte. 54 de hoteluri din toate stațiunile de pe litoralul românesc al Mării Negre vor participa la acest program. Aproximativ 4.000 de locuri de cazare pe noapte vor fi puse la dispoziţia turiştilor. La fel ca în anii trecuţi, sejururile pot fi achitate şi cu vouchere de vacanţă de către cei care nu le-au consumat încă. Programul este lansat de Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc și se încheie în 20 iunie 2021. Detaliile privind hotelurile incluse în programul “Litoralul pentru Toţi” se găsesc pe site-ul afișat pe ecran.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 26 noiembrie 2021

Titlurile zilei: Echipamente medicale pentru Spitalul Județean din Târgu Jiu, 29 noiembrie, zi liberă, Timișorenii, așteptați la Târgul de Crăciun.

QubArena

Despre povețe și cum ne raportăm la ele – QubArena

Despre solidaritate și implicare, despre importanța rugăciunii și cum să facem față vremurilor grele în care trăim, discutăm în această ediție QubArena Alături de Protopopul Protopopiatului Ortodox Timișoara, Părintele Zaharia Pereș.

MozaiQub

Ziua Clinicii Universitare Bega – MozaiQub

Maternitatea Bega din Timișoara a primit binecuvântarea Înalt Preasfințitului Ioan Mitropolitul Banatului.

Transporturi & Turism

Termen de valabilitate al pașaportului de vaccinare

Uniunea Europeană recomandă un termen de expirare de 9 luni a pașaportului de vaccinare, pentru toți cei care vor să călătorească în țările membre.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru