Liber la călătorii

Dată

Românii vor putea intra pe teritoriul Germaniei din 2 iunie. Ministerul Afacerilor Externe informează că autorităţile germane au modificat condiţiile de intrare pe teritoriul țării după ce România a fost eliminată din categoria zonelor de risc. Așadar, persoanele care călătoresc din România pe cale aeriană pot intra pe teritoriul german cu condiţia prezentării unui test Covid negativ făcut cu 48 sau 73 de ore înaintea sosirii, dacă fac dovada că au trecut prin boală sau dacă demonstrează că au trecut cel puțin 14 zile de când au fost vaccinați cu schema completă a serurilor anti-Covid. Pentru intrarea pe cale rutieră nu este necesară prezentarea documentelor menţionate anterior.
Mai mult, Ungaria a ridicat restricțiile pentru călătorii români care dețin un certificat de vaccinare împotriva Covid. Spania își va deschide granițele, din 7 iunie, tuturor celor vaccinați. La 1 mai și Bulgaria a anunțat că permite circulația nerestricționată celor care demonstrează că s-au vaccinat, că au trecut prin boală sau că nu sunt infectați. De asemenea, pot călători liber în Grecia persoanele vaccinate sau care fac teste Covid.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

România nu a intrat în Spațiul Schengen – MozaiQub

România, care așteaptă intrarea în Schengen de 11 ani, nu intră în spațiul european de liberă circulație nici de această dată, deși a avut sprijinul a 26 de state membre ale UE.

Actualitate

Premiera filmului „Phoenix – Povestea”- MozaiQub

Premiera filmului „Phoenix – Povestea” a avut loc la Timișoara, la Cinema Victoria, în prezența unui public numeros.

Actualitate

Casa lui Moș Crăciun – VOX

Casa lui Moș Crăciun s-a deschis în Parcul Central din Dumbrăvița. Cu multă bucurie și emoție, copiii l-au întâmpinat pe Moș Crăciun și s-au bucurat de prezența lui.

Actualitate

Epilepsia- o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia nu este o raritate în România. De altfel, statisticile arată că nici mai mult, nici mai puţin de jumătate de milion de români sunt afectaţi de această boală a creierului.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru