Liber la călătorii

Dată

Românii vor putea intra pe teritoriul Germaniei din 2 iunie. Ministerul Afacerilor Externe informează că autorităţile germane au modificat condiţiile de intrare pe teritoriul țării după ce România a fost eliminată din categoria zonelor de risc. Așadar, persoanele care călătoresc din România pe cale aeriană pot intra pe teritoriul german cu condiţia prezentării unui test Covid negativ făcut cu 48 sau 73 de ore înaintea sosirii, dacă fac dovada că au trecut prin boală sau dacă demonstrează că au trecut cel puțin 14 zile de când au fost vaccinați cu schema completă a serurilor anti-Covid. Pentru intrarea pe cale rutieră nu este necesară prezentarea documentelor menţionate anterior.
Mai mult, Ungaria a ridicat restricțiile pentru călătorii români care dețin un certificat de vaccinare împotriva Covid. Spania își va deschide granițele, din 7 iunie, tuturor celor vaccinați. La 1 mai și Bulgaria a anunțat că permite circulația nerestricționată celor care demonstrează că s-au vaccinat, că au trecut prin boală sau că nu sunt infectați. De asemenea, pot călători liber în Grecia persoanele vaccinate sau care fac teste Covid.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Ploile ne găsesc mereu fără soluții

Actualitate

Conferința internațională „Security Challenges in the Balkans”, la Timișoara

A șaptea ediție a conferinței internaționale „Security Challenges in the Balkans” are loc la Timișoara. Conferința este organizată în cadrul parteneriatului existent între Universitatea de Vest din Timișoara și New Strategy Center și sub patronajul Ministerului Afacerilor Externe.

Actualitate

Cod portocaliu de averse în vestul țării

Actualitate

Mărturii despre Decembrie 1989 partea a II-a – QubArena

Adevărurile despre Decembrie 1989 spuse de revoluționarii autentici încep să iasă la lumină. Privim evenimentele din Decembrie 1989 și din perspectiva unor participanți la Revoluție …

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru