Liber la călătorii

Dată

Românii vor putea intra pe teritoriul Germaniei din 2 iunie. Ministerul Afacerilor Externe informează că autorităţile germane au modificat condiţiile de intrare pe teritoriul țării după ce România a fost eliminată din categoria zonelor de risc. Așadar, persoanele care călătoresc din România pe cale aeriană pot intra pe teritoriul german cu condiţia prezentării unui test Covid negativ făcut cu 48 sau 73 de ore înaintea sosirii, dacă fac dovada că au trecut prin boală sau dacă demonstrează că au trecut cel puțin 14 zile de când au fost vaccinați cu schema completă a serurilor anti-Covid. Pentru intrarea pe cale rutieră nu este necesară prezentarea documentelor menţionate anterior.
Mai mult, Ungaria a ridicat restricțiile pentru călătorii români care dețin un certificat de vaccinare împotriva Covid. Spania își va deschide granițele, din 7 iunie, tuturor celor vaccinați. La 1 mai și Bulgaria a anunțat că permite circulația nerestricționată celor care demonstrează că s-au vaccinat, că au trecut prin boală sau că nu sunt infectați. De asemenea, pot călători liber în Grecia persoanele vaccinate sau care fac teste Covid.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Taj Mahal, monumentul dedicat dragostei – MozaiQub

Taj Mahal este de departe unul dintre cele mai cunoscute monumente din lume, o dovadă a rafinamentului cultural al Imperiului Mogul care a ocupat timp de 350 de ani o mare parte din subcontinentul indian, devenind în jurul anilor 1700 cea mai mare putere din zonă.

Actualitate

Cheltuielile românilor – MozaiQub

Ca structură, sursa principală a veniturlor o reprezintă salariul, cu o pondere de 70%, în timp ce 19% sunt venituri din prestaţii sociale, 6% venituri în natură, 2,1% din activităţi neagricole independente, 1,5% din agricultură, iar 1% venituri din proprietate şi vânzarea de active.

Actualitate

Un nou sistem de iluminat public – VOX

24 de străzi și bulevarde din Timișoara urmează să beneficieze de un nou sistem de iluminat.

Actualitate

Tramvaiul turistic TramTM – VOX

Tramvaiul turistic TramTM Tur iese din nou pe traseu.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru