Intersecțiile din Craiova vor fi reorganizate

Dată

Intersecțiile din Craiova vor fi reorganizate pentru transportul public în comun care urmează să fie remodernizat până în iunie 2022. 16 autobuze electrice urmează să fie achiziționate de către Primăria Craiova prin fonduri europene. Suma totală a proiectului este de peste 76 de milioane de lei, din care 6,4 milioane de lei sunt destinați reorganizării circulației din zona centrală. 98 de semafoare din oraș vor fi schimbate, alte cinci semafoare automate vor fi achiziționate, iar 30 de detectori vor fi instalați pentru a oferi autobuzelor prioritate în circulație. În momentul de față Primăria așteaptă ofertele firmelor care pot fi depuse până în 19 noiembrie 2021.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Autostrada Lugoj-Deva, mai are de așteptat – VOX

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anuntatcă a încheiat, procesul de evaluare a ofertelor depuse pentru „Proiectare și execuție lucrări pentru obiectivul major de investiții: Autostrada Lugoj –Deva, intre Margina și Holdea.

Actualitate

Epidemiile în istorie – Marea Ciumă – MozaiQub

De milenii, omenirea luptă cu un duşman invizibil. Alături de catastrofe naturale, foamete şi războaie, micile vietăţi microscopice au punctat în paginile de istorie, devastând teritorii întinse şi punând în pericol existenţa unor popoare

Actualitate

Noi reglementări pentru consumatori – VOX

ANPC a stabilit modalitățile de aducere la cunoștința consumatorilor a informațiilor referitoare la produsele finite sau mâncărurile preparate oferite spre comercializare consumatorului, pentru consumul pe loc sau la domiciliu, de către unitățile de restaurație colectivă.

Actualitate

Cum ne incalzim in siguranta iarna aceasta? – QubArena

Sezonul rece, lantul de scumpiri, intreruperile furnizarii de agent termic sunt factori determinanti pentru cautarea solutiilor mai putin costisitoare, dar de cele mai multe ori periculoase.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru