Intersecțiile din Craiova vor fi reorganizate

Dată

Intersecțiile din Craiova vor fi reorganizate pentru transportul public în comun care urmează să fie remodernizat până în iunie 2022. 16 autobuze electrice urmează să fie achiziționate de către Primăria Craiova prin fonduri europene. Suma totală a proiectului este de peste 76 de milioane de lei, din care 6,4 milioane de lei sunt destinați reorganizării circulației din zona centrală. 98 de semafoare din oraș vor fi schimbate, alte cinci semafoare automate vor fi achiziționate, iar 30 de detectori vor fi instalați pentru a oferi autobuzelor prioritate în circulație. În momentul de față Primăria așteaptă ofertele firmelor care pot fi depuse până în 19 noiembrie 2021.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Pericolele gripei aviare și ale pestei porcine – MozaiQub

Cazurile de gripă aviară au înregistrat o creștere explozivă încă de la începutul anului 2023, răspândindu-se în tot mai multe colțuri ale globului.

Actualitate

Timișoara 2023 – QubArena

Despre ce evenimente vom avea în Timișoara anul acesta, dar și răspunsuri la multe dintre întrebările legate de Deschiderea oficială a TM2023, aflăm în această …

Actualitate

Vrem un oraș curat în care se respectă legile! – MozaiQub

Terenul viran din spatele pieței Mehala din Timișoara, folosită ilegal de câțiva ani ca rampă de gunoi și ca pășune de câteva sute de oi, trezește instituțiile abilitate să aplice legea și să protejeze timișorenii.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru