Înmatriculările de autoturisme cresc – Știrile Qub

Dată

Înmatriculările de autoturisme au crescut, în martie și aprilie, dar sunt mai scăzute față de ianuarie-aprilie 2020. Ponderea autoturismelor pe benzină a înregistrat o scădere moderată față de anul precedent . Și autoturismele cu motoare diesel înregistrează o scădere față de primele 4 luni din 2020 și au o cotă de doar 26% din total. Pe de altă parte, autoturismele „electrificate”, adică electrice precum și cele full hybrid, ajung să dețină o cotă de piață de peste 11%, de două ori mai mare decât cea pe care o aveau anul trecut. Autoturismele cu tracțiune integrală au o cotă de piață de peste 26%, în scădere față de anul precedent. Categoria de autovehicule comerciale ușoare înregistrează după patru luni de scădere în 2021, o creștere importantă, care înseamnă o evoluție mult mai bună decât cea a autoturismelor. Marea majoritate a mărcilor și modelelor de autoturisme sunt în teritoriul pozitiv în raport cu perioada similară din 2020.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Machu Picchu, povestea unui oraş pierdut – MozaiQub

În 24 iulie 1911, a fost redescoperit Machu Picchu, „oraşul pierdut al incaşilor”, de către arheologul american Hiram Bingham.

Actualitate

Ştefan Luchian: pictorul sufletului românesc – MozaiQub

Astăzi, 28 iunie, se împlinesc 106 de ani de la trecerea le cele veşnice a pictorului Ştefan Luchian, remarcabil reprezentant al artei moderne româneşti.

Actualitate

Seceta şi recolta din România – VOX

Seceta cauzată de temperaturile neobișnuit de mari afectează recolta din România.

Actualitate

Cele mai mici preţuri la carburanţi – VOX

La finalul acestei săptămâni, adică de la 1 iulie, se anunță ieftiniri ale carburanților. Executivul a anunțat un minus de 50 de bani atât la benzină, cât și la motorină, care ar urma să se aplice direct la pompă, cu toate acestea, preţul carburanţilor rămâne unul ridicat.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru