Înmatriculările de autoturisme cresc – Știrile Qub

Dată

Înmatriculările de autoturisme au crescut, în martie și aprilie, dar sunt mai scăzute față de ianuarie-aprilie 2020. Ponderea autoturismelor pe benzină a înregistrat o scădere moderată față de anul precedent . Și autoturismele cu motoare diesel înregistrează o scădere față de primele 4 luni din 2020 și au o cotă de doar 26% din total. Pe de altă parte, autoturismele „electrificate”, adică electrice precum și cele full hybrid, ajung să dețină o cotă de piață de peste 11%, de două ori mai mare decât cea pe care o aveau anul trecut. Autoturismele cu tracțiune integrală au o cotă de piață de peste 26%, în scădere față de anul precedent. Categoria de autovehicule comerciale ușoare înregistrează după patru luni de scădere în 2021, o creștere importantă, care înseamnă o evoluție mult mai bună decât cea a autoturismelor. Marea majoritate a mărcilor și modelelor de autoturisme sunt în teritoriul pozitiv în raport cu perioada similară din 2020.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Rusaliile: Semnificație, tradiție și obiceiuri – MozaiQub

Pogorârea Duhului Sfânt sau Rusaliile este sărbătoarea creștină care comemorează pogorârea Sfântului Spirit asupra ucenicilor lui Hristos și se celebrează anual la 50 de zile după Înviere.

Actualitate

Primăria Timișoara lansează un nou concurs pentru ocuparea unor posturi vacante – VOX

Primăria Timișoara organizează un concurs de recrutare, cu proba scrisă în 4 iulie, pentru ocuparea pe durată nedeterminată a 7 funcții publice de execuție vacante din cadrul Aparatului de Specialitate al Primarului orașului.

Actualitate

Are nevoie jurnalismul de legislație proprie?

De ce avem nevoie de legi bune? Despre legea presei vorbesc la Dialogurile Qub, avocat Luminița Țundrea și Corina Gluhovschi, director QUBTV

Actualitate

S-a încheiat prima etapă a proiectului „Unitate în diversitate- basme românești și africane” – VOX

Cultura și educația sunt factori decisivi pentru dezvoltarea unei comunități, iar dialogul dintre cele două poate contribui la combaterea discriminării și creșterea coeziunii sociale.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru