Înmatriculările de autoturisme cresc – Știrile Qub

Dată

Înmatriculările de autoturisme au crescut, în martie și aprilie, dar sunt mai scăzute față de ianuarie-aprilie 2020. Ponderea autoturismelor pe benzină a înregistrat o scădere moderată față de anul precedent . Și autoturismele cu motoare diesel înregistrează o scădere față de primele 4 luni din 2020 și au o cotă de doar 26% din total. Pe de altă parte, autoturismele „electrificate”, adică electrice precum și cele full hybrid, ajung să dețină o cotă de piață de peste 11%, de două ori mai mare decât cea pe care o aveau anul trecut. Autoturismele cu tracțiune integrală au o cotă de piață de peste 26%, în scădere față de anul precedent. Categoria de autovehicule comerciale ușoare înregistrează după patru luni de scădere în 2021, o creștere importantă, care înseamnă o evoluție mult mai bună decât cea a autoturismelor. Marea majoritate a mărcilor și modelelor de autoturisme sunt în teritoriul pozitiv în raport cu perioada similară din 2020.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Phoenix povestea – QubArena

Filmul Phoenix povestea are loc în 7 decembrie, la Cinema Victoria. Vorbim în această seară, de la ora 19:00, cu Nicolae Covaci, liderul formației Phoenix și Cristian Nema, regizor.

Actualitate

Diagnoza facială – QubConcept

Ce știm despre pielea noastră? De ce este important s aflăm starea de sănătate a pielii și ce produse să alegem pentru îngrijire, aflăm în această seară, la Qub Concept de la Simona Andronovici.

Actualitate

Epilepsia-o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia este o boală misterioasă ale cărei cauze nu sunt complet elucidate.

Actualitate

Produs în Banat – QubArena

Preocuparea pentru binele comunității capătă încet, încet alte dimensiuni. Oamenii încep sa înțeleagă de ce este nevoie să ne implicăm , să cerem și să fim uniți. Vorbim despre toate acestea și despre mai multe la Qub Arena, cu Cătălin Tiuch, președintele GAL Timișoara.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru